- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Aktív témák
-
HPAA
őstag
izirajder74 számára kérek pirosat ezért
************* censored
-
nappa
tag
Sziasztok!
egy jó nagy pirosat szeretnék adni mobileman kolegának, 2 hibás laptopot vett tőlem, minden rendben és gyorsan ment, megbizható PH-sHa megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
El_Gringo
csendes tag
Piros pont _kg kollégának, ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
atis256-nak a 754-es hűtőért jár egy nagy piros pötty
qqwerty-nek is jár a piros az eneloop akksikért
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
sampe
aktív tag
Hack3er kollégának is szeretnék egy pirosat, gyors megbízható kedves vevő
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
Janesz_20
tag
Szeretnék kérni maxrad1580-nak egy nagy piros pontot ezért ! Pontos és megbízható
Janesz
-
CrAck69
senior tag
Hali, pirospont jár Kovido fórumtársnak
egy jó SSD -ért, amit adott nekem
Korrekt és megbízható.
Üdv.Egyszer fenn....
-
HSanyi
tag
Hatalmas PIROS JoceeHunt kollégának.
Kiemelkedően korrekt partner, teljes felelősséget vállal a meghirdetett dolgaiért, segítőkész a problémák megoldásában.+++AJÁNLOM+++
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
HSanyi
tag
Hatalmas PIROS vally kollégának.
Kiemelkedően korrekt partner, segítőkész, rugalmas!+++AJÁNLOM+++
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
politomi
tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat a gyors és korrekt üzletmenetért AssAssynn fórumtársnak.
-
ETOM
addikt
Pirosat kérnék helkis kollégának ezért a bizniszért.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ETOM
addikt
válasz BRIKLY #45467 üzenetére
Viszont mehet a piros BRIKLY-nek a vinyo üzletért
-
bundata
tag
Ezért az üzletért kérnék egy pirosat [osztraksajt] kollégának!
-
nagynorbi
aktív tag
Ezért az üzletért piros pont almásrétes kollégának. Nem volt zökkenőmentes, de a végén jól alakult minden
Elégedett vagyok. -
Csete J
csendes tag
balazs17 nem érdemes üzletet kötni , mert rendeltem nála egy ddr1 , 1gb -os ramot de
használhatatlan , és nem akarja elismerni a hibáját . Pedig két tanúval is tudom bizonyitani az alkatrész hibáját . A memória kettes érinkezője hiányzik .
Balázs Mihály
5000 Szolnok
Orosz Gy. 11.6/27 -
warcat
veterán
Piros pötty fi:zi'k -nek a 668B fejhallgatóért
Köszönöm szépen a gyors postátEA: It's in the crate!
-
sisi900
tag
Jár a piros Lajakirály fórum társnak ezért az üzletért. WD Caviar Black
Megbízható,pontos,korrekt,csak ajánlani tudom.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
diablo1984
veterán
Blabcsi megbízható, segítőkész, csak ajánlani tudom mindenkinek! nagy piros pont neki! üzlet tárgya
-
Blabcsi
senior tag
válasz diablo1984 #45481 üzenetére
diablo1984 fórumtársunk is megérdemli a pirosat.
Nagyon szívesen, használjátok egészséggel.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
S.Y.S.
aktív tag
Egy piros pöttyöt kéretik bevésetni Winner_hun fórumtársnak. Gyors, hibátlan üzlet.
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
Joe.36
addikt
Üdv.
Kérnék egy pirospontot modern [link]-nak, mert vett tőlem egy 8800gt-t, bár eredetileg gts-t akart. ([link] )
Korrekt vevő, csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
omlás.com
csendes tag
Sziasztok!
George0424 számára egy nagy pirospontot kérnék, megbízható és korrekt vevő volt ebben az üzletben! Le a kalappal, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm és üdv,
GyuriFeladat: Építs egy időgépet.... Beadási határidő: tegnapelőtt
-
Minigun
csendes tag
Piros pont neojohn-nak, ezért az üzletért! Korrekt vásárló!
-
Cole86
senior tag
Sziasztok.
Sajnos fura ,de nem írták jóvá nekem egy piros pöttyöt... Lehet nem érdemeltem ki?
Ezért az üzletért jár volna :955b
[CPT.Pirk] ajánlásával.
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Tom5
addikt
Pirospont Rick4-nek ezért az alaplapért. Nagyon korrekt ember, bátran ajánlom mindenkinek.
-
pr3torian
csendes tag
Egy gigamega piros pontot szeretnék kérni tisztelettel a szerkesztő uraktól Verrion kollégának ezért az üzletért !
2 héten belül a 2. üzletet kötöm vele de olyan szinten segítőkész, rugalmas és nem utolsósorban jólelkű hogy 100% sokat fogok vele ezután is üzletelni! Ajánlom mindenkinek++++++
♠Asus ROG Strix Z270F Gaming♠Intel i7-7700k@5.0GHz♠Corsair LPX 16GB 3200MHz♠EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition GAMING♠EVGA Supernova 750W G3♠EVGA CLC 280♠Aerocool Predator X3♠LG 34UC79G UltraWide™ 144Hz♠ Asus ROG Orion♠Logitech G910 Orion Spark♠Logitech G502 Proteus Core♠iPhone XS Max 64gb♠
-
plaszy
őstag
cserkész fórumtársnak piros pontot adok, mert személyes átvétellel megvette tőlem a GAINWARD GTX260 896MB GS-t. Korrekt vevő, köszönet érte!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Aktív témák
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest