Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
Kérnék egy pirosat normanbossnak a jó üzletért üzlet el is hozta köszönet.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
orrlyuk
aktív tag
Nagy piros pontot kérek roti86 társunknak, ezért az üzletért.
Gyors, pontos, értelmes ember, öröm volt vele üzletelni.No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
válasz j0zsef #21453 üzenetére
j0zsef -nek jár a piros, egy egeret vásárolt tőlem. Pontos, korrekt, megbízható fórumtárs, csak ajánlani tudom a vele való üzletelést!
-
gps76
őstag
bob011 kollégának egy pirosat kérnék,mert korrekt vevő!
-
pointer4
tag
Piros pont dAnky kollégának, egy fantasztikus billentyűzet tulajdonosa lettem.
-
mester zoli
csendes tag
én is szeretnék küldeni ShellKretor-nak a jó üzletért. és még el is jött hozzám ezért egy jó nagy piros pontot küldeni
[ShellKretor]
[prince of persia forgotten sands ][ Szerkesztve ]
Nekem csak a puffin ad erőt és mindent lebíró akaratot!!
-
Zozzant
addikt
bandrois kollégának pirospont jár a VRM hűtőbordák gyors, korrekt küldéséért.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Tomczyk
tag
Pirospontot szeretnék kérni Gianni27-nek a Seagate winchester bizniszért. Megbízható, gyors, pontos
-
maxxtro02
tag
Jár a piros pont astrasattila-nak az üzletért.
Megbízható,bátran üzleteljetek vele. -
tim_tim
csendes tag
Sziasztok,
peto.istvan részére jár a piros, ezzel kapcsolatos korrekt eljárásáért és mert nyugodtan meg lehet bízni a szavában...
tim
Ad-hoc jutok csak netközelbe, privát üzenetekre azért igyekszem mihamarabb válaszolni :)) Szíves türelmet kérek,...
-
DRAGON23
tag
Szeretnék kérnék egy Piros Pontot
slett27
kollégának ezért a
"Zalman MFC2 ventiszabályzó+fogyasztásmérő"
üzlet miatt.Nagyon ajánlom másoknak is Korrekt, megbízható és türelmes eladó.
Előre is köszönöm
Üdv:
DRAGON23
Érdeklődőkből lesznek a vevők :)
-
DeXoSZ
csendes tag
Pirospont PishTnek a gyors procibizniszért.
Dartimperialnak pedig a notiramért. -
Titusz77
csendes tag
boeing Kollégának szeretnék egy Fekete pontot kérni ezért a meg nem kötött ülztetért. Megeggyeztünk, minden le lett fixálva és részemről megtörtént a kártya postázása is. Rá egy kis idő múlva pedig jött az sms ,h " Szia nem aktuális a kártya,ne harizz" Óvatosságra intek mindenkit boeing kollágával szemben. Nem ezt vártam volna egy senior tagtól.
-
paprika
aktív tag
Hali. Nagyon korrekt eladó . A készülék Lg Arena teljesen hibátlanul ideért .olyan állapotban és azzal a tartozékkal ami a hirdetésben szerepelt
Eladó neve : P3TR!CK Ő került eladásra [link]
-
goodboy007
senior tag
Pirosat kérnék huntermati fórumtársnak a hasznos ventillátorszabályzóért. Előre utaltam hétfő este és ma már meg is jött a kütyü. Becsületes üzletfelet ismerhettem meg benne!
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
kulerr
őstag
Alex1981 kollégának kérnék egy pirosat az alaplap adás-vételért....Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
na és itt van még egy piros pont alaplap+proci+vga-ért kulerr kolléga részére ismét csak elismerő szavakkal tudom illetni őt,bátran üzleteljetek vele
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Kis Joe
senior tag
Kérnék egy piros pontot ToxicOs részére a Pentium 560-as proci kapcsán. Gyors, megbízható!
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
huntermati
aktív tag
Szeretnék pirospontot adni goodboy007 kollégának. Megvett tőlem egy Zalman fans mate 2 -t.
-
kulerr
őstag
aram01 kollégának ismét egy sikeres bizniszért egy nagy piros. Korrekt szavahihető user...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
...és h még folytassam aram01-nek a pirosok adását, a lap, proci, VGA, ami szintén megéri a pirosakat. Rajtunk kívül álló okoból volt volt egy kis szülinapi izgi ..de természetesen simán elrendezte. És ott is nyilvánvalóvá vált, h mennyire korrekt a srác, nagyon remélem h fogok vele még üzletelni. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
boba6nak jár a piros, a korrekt üzletért.
-
f27
senior tag
Mazsika -nak egy piros pötyöt kérek Ezért az üzletért.
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest