Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benjonino

    tag

    Most, hogy villanykönyvet olvasok, most szembesülök azzal, hogy a könyv kiszámolja az olvasási sebességemet, és a könyv elején ki is írja, hogy mennyi idő kell nekem hozzá. Persze tudtam, hogy van ilyen szolgáltatása, de a gyakorlatban azért más egy kicsit.
    Eddig ha egy könyvet olvastam, akkor belekezdtem, és hozzávetőlegesen sem tudtam, hogy mennyi időmet fogja elvenni. Még a gondolat sem fogalmazódott meg bennem, hogy azért ez valamennyi ideig tart. Hát ez változott meg bennem. Szembesültem vele, hogy bizony ez valamennyi ideig tart, vagyis olyan mint egy film. Van lejátszási ideje, vagy itt nevezzük szórakozási időnek.Egy film eltart két órát, egy könyv meg tizet. Szóval csak azt akartam kifejezni, hogy egy kicsit rombolta a könyv nimbuszát azzal, hogy behatárolta, és odatolja az orrom alá ezt az infót. :(
    Mielőtt azzal jöttök, hogy ki is lehet ezt kapcsolni, válaszolnám, hogy tetszik ez a szolgáltatás, mert jobban be tudom osztani az időmet - főleg, ha a fejezetek végéig tartó időt iratom ki - de a ténnyel már szembesültem, megint kijózanodtam egy kicsit, hogy ha álomvilágba merülök, annak is vége lesz egyszer, és pontosan ennyi és ennyi idő múlva. .)

Új hozzászólás Aktív témák