Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
Sziasztok!
Nagyon rápörögtem a napokban az órakeresésre, de egyre több aggodalom van bennem, hogy jól választok-e.
Eddig ezeket néztem, első favorit a megir volt, csak a műanyag üveg alatti perem elkergetett felőle
[link]
Aztán a hasonló forma, de magasabb költségvetés miatt megtetszett a a Benyar egyik modelje, ami viszont 3 mm-el nagyobb már átmérőben, és nekem kicsi-közepes karméretem van (és nem akarok gyorsan edzeni rá, hogy jól álljon ez az óra )
[link]
És legvégül megtetszett egy olcsó alternatíva a Yazole tekintetében, viszont ez túl olcsó, vannak ebből az órából 3szoros áron is ebayen, szóval nem tudom hovatenni:
[link]
itt a white brown volt a kedvencem.Tudtok segíteni, hogy melyiket, vagy melyik másikat válasszam, ha a csuklóm tetején a hossza 40 mm, ha pedig csontig nézem, tehát a széléig akkor 50 mm?
[ Szerkesztve ]
-
Egy-két
tag
válasz M@rdel #16145 üzenetére
Valószínűleg a Benyar lesz, mert szerintem ez olyan mint a kocsinál a házi javítás, nem rég csináltam és azóta is azt figyelem folyton, hogy vajon ez most ugyanolyan mint az eredeti, vagy van minimális szél hangja?
Szerintem a Megir esetén is folyton azt figyelném hogy műanyag ... így jó lesz a Benyar, az se drága[ Szerkesztve ]
-
Egy-két
tag
Feladták végre a Yazole 318-am, nagyon várom már hogy felpróbáljam
Addig is végig tanultam a YouTubeon hogyan kell szíjat cserélni ha esetleg szükségem lenne rá, vagy elemet cserélni. Nagyon beszippantott az óra bűvölet -
Egy-két
tag
Na ma megjött a Yazole 318-asom. Eldobtam az agyam olyan minőségi rendes bőrszíj, puha, nem kemény, bőr illattal, tudom ez nem jelent bizonyítékot a teljes anyagra.
Szép színű mutatók, és csodás rozsdamentes acél tok, ami fényesre van polírozva/ bevonatolva.Lelövöm a poént! Friss regisztráció Alin, így volt egy 4$os kuponkám, ezek után 1,01$ért hoztam el. Szerintem főnyeremény ennyiért és ilyen minőségű kidolgozással. Cserébe elnézem neki hogy nincsen naptár ,,funkció" benne
És akkor beszéljenek a képek, ha esetleg valaki töprengett volna eme óra vásárlásán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest