Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz vendingo #22850 üzenetére

    "Szeretem az érzékeny, finom botokat, technikákat. Nekem nem lényeg a hal mérete, inkább fogjak több kisebbet light bottal, mint kevesebb nagyot dióverővel."

    Ugyanez miatt vettem én is light botot, mert 2-3 kilósnál nagyobb halat sose fogtam eddig, és nem is igazán cél az ennél nagyobb, ekkora halakat meg még meg lehet fogni egy light bottal is, cserébe ha kisebbek is jönnek (pl 15-20 cm környéki sügerek), akkor az is nagyobb élmény. Egy már méretes csuka-süllő nincs egy kilós, és nem is igazán kell az 5-7 centis csaliknál nagyobb nekik.

    "Tudnátok ajánlani pár csalit amivel érdemes nekikezdeni a pergetésnek?

    Egy marék színes gumi, pár csomag jigfej. Sötét, világos, fehér, színes vegyesen. Nekem így néz ki a dobozkám + ehhez jött egy csomag 5 centis fehér twister + decathlonos wobblerek és körforgók. Ezekről is jókat írnak. Én most vettem ilyenből kettő színt (dicsérték őket, csak a horgok gyengusok állítólag, majd lecserélem őket), meg egy ilyen szettet (bár ezek sztem kicsit kisebbek amúgy, mint a "hagyományos" 1-es és 2-es villantók).

    Decathlonos cuccok próbája ma délután lesz Balatonföldváron, talán megmarad a jó időjárás. Rányomtam a napijegy fizetésre, és 10 percre rá elkezdett felhősödni... Bár nem baj, ha nincs verőfényes napsütés, csak eső ne legyen.

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák