Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz francois72 #3350 üzenetére

    szerintem a gondok alapvetően a kis súlyoknál vannak, értem itt azt, hogy a füles mérete, távolsága a golyótól, és vastagsága milyen, illetve hogy fekszik fel az alkaron etc.. persze kéz és alkar hossz méret is kérdés. mindenkinek más és más. én a vastag füleseket szeretem, jobban kell markolni, mint azoknál, amiket áttudok markolni és összeérnek az ujjaim.
    ugyanakkor nekem a régi bellek jobban fekszenek mint az újak, szerencsére letudtam vadászni pár ilyen ütött-kopott használtat, mert nekem ezek a legjobbak. de szerencsém is van, mert sikerült régen is vennem jó golyót, ami kellően vastag és széles, a 32 kilósom ilyen, de pl a tominál edzésen már olyan a 32 kilós, hogy nem lehet két kézzel rendesen swingnél ráfogni, fej felé nyomva meg egyenesen rosszul esik, nagyon nyomja az alkarom rossz helyen. viszont a 36 kilós már megint más, azzal simán végigmegyek a teremben fej felett, mert nem nyomja úgy szét az alkarom, mint a 32-es. a füles szélesebb és magasabb.
    igazából mindnekinek kikell próbálni minden súlyból az összes golyót amit csak lehet és aztán eldönteni, hogy melyekre kell vadászni. én nagyjából már összeszedtem minden súlyból ami kell, egyedül egy 28-as piros elite bell-re vadászom még, mert az nincsen és ez nagyon kéne még.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák