- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
Ma új lazító gyakorlatot tanultam, egy lábas sumo deadlift Izgi
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
agent2.0
tag
Sziasztok! Sikeresen végigolvastam a 2700 hozzászólást két és fél hete elkezdtem én is instuktor segítségével az edzéseket. Ennyi idő után elmondhatom, hogy azokat a gyakorlatokat amiket hónapok óta láttam videókon segítség nélkül tuti nem tudtam volna megcsinálni. Még most se szóval lelkes vagyok és fáradt, ma estem haza Gondoltam beköszönöm.
-
agent2.0
tag
válasz radi8tor #2958 üzenetére
Eredetileg én is 13. kerbe akartam menni, de aztán súgtak innen hogy Tamáshoz menjek. Nem bántam meg, nem vagyok túlságosan edzett alkat, vagy inkább egyáltalán nem. De Tamás türelmes, a srácok is segítőkészek, pár hónap és sokkal otthonosabban fogok én is mozogni a tornateremben. De ehhez idő kell, türelem, kitartás és sok-sok gyakorlás.
-
agent2.0
tag
Próbálok kevesebb szemetet enni.. de ehhez adhatnátok tanácsot, Integra említette a Harcosok étrendjét, de ezen kivül mit ajánlotok.. azt írta elég nehéz átszokni rá..
13. kerbe csak gondolati úton akartam menni, egyből mondták hogy ide menjek, nem jutottam el másik instuktor választásáig, amit cseppet sem bánok, elégedett vagyok.
-
MODERÁTOR
válasz agent2.0 #2962 üzenetére
Kezdőknek semmiképp nem javasolnám a warrior dietet, túl drasztikus váltás.
Igazából amiket lehet enni rizs, főtt krumpli (mértékkel) sertés, csirke, marhahús, zöldségek, tápkiegek (multivitamin, fehérjepor). Testsúly és alkatfüggő, hogy mennyi a napi kalóriaigényed, de a bell edzések után garantáltan - nagyobb - lesz étvágyad A napi bevitt (2-3L) folyadék lehetőleg víz legyen, ne kóla és egyéb gyümölcslevek.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
laolaj
aktív tag
válasz agent2.0 #2964 üzenetére
Közvetlenül edzés után tudom ajánlani a banánt!
Megeszel egyet. Jöhet a tusolás... majd lehetőleg edzéstől számítottan 30p környékén egy fő étkezés.
Ami nem óriás adag pl ( rizs és némi nemű húskészítmény) de ne rántott félék!!!
Vitaminok bevitele. Nem nagy összeg.
Ajánlom figyelembe egy c-vitamint és egy kalcium-magnézium-zink.
A banán mellé még érdemes valami aminosav kapszulát vagy folyékony kivitelben gondolkodni. A poros dolgok is jók, csak a többi annyira nem terheli meg a testet illetve jobb a felszívódása. Bár mind2 jó olykor... kinek mi.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
lorcsi
veterán
nálatok szoktak kesztyűben edzeni ?
ma volt egy srác, akinek iylen melós vékonynak tűnő festő vagy mifene fehér nyúlt kesztyűben nyomta
nekem érdekes volt...hogy lehet ezzel biztonsággal stabilan fogni a bellt ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Integra
titán
válasz agent2.0 #2964 üzenetére
én nem vagyok nagy kiegészítős, egyedül bio tejsavó fehérje koncentrátumot iszom edzés után ahogy hazaértem, 60g-ot kb egy adagban. aztán este 8 után meg zabálok mint a zállat
hidegpréselt tiszta lazacolajat iszom még reggelente, 15ml-t, ez egy jó kupaknyi.
illetve emóció és huminiqum, reggel keléskor és este lefekvés előtt, de ez utóbbi kettő alapvetően nem a sport miatt, hanem konstans méregtelenítek vele.
én nem tartom a paleo-t sem, vega meg elvből nem vagyok, vörös hús, hal kétpofára, rengeteg zöldség és gyümölcs. nagyon kevés kenyér, krumpli és rizs, semmi cukor, max ami a természetes alapanyagokban megvan, az elég is. sok víz és tiszta gyümölcslevek. amit tudok bio piacról szerzem be, de lehetetlen tartani 100%-ra, azt mondom, hogy kb 60%-ban tudom a tiszta ételeket onnan tartani, a többi meg minden más máshonnan, igaz a műanyagot elvből sem eszem meg már rég. így jó, belefér a bűnözés.
amúgy meg whisky, pálinka, bor, bacardi, vodka, sör......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
agent2.0
tag
Köszi neked és neked is laolaj!
Egyelőre maradok a szokásos vitaminnál, mert bevállt, legalábbis beteg elég rég voltam, lekopogom. Persze érdemes néha mást is kipróbálni. KFC-be ünnepnapokon járok csak
De figyelnem kell a kajára, mert már rájöttem az első edzések után, hogy ha a kazán nincs feltöltve a bellek kicsinálnak -
g4bb3r
tag
Én mostanában használok kesztyűt kivéve swing, snacth ott érezni kell jobban. Tápkieg ügyben érdemes körülnézni a myprotein.com-on nagy kiszerelésben is árulnak és még postköltséggel együtt is olcsoóbb Angliából mint sokminden Mo-n...
Amire én felkaptam a fejem, hogy árulnak teljesen izesítetlen fehérjéket is 0% adalékanyag, szinezék, cukor vagy édesítő. Jók a vitaminok is, egyéb tápkiegek, növényi fehérjék, rost etc etc. Én pl szoktam venni mandulavajat 1kg kb 3-4 eFt. Nézd meg nálunk a piacon mennyi egy kis csuporral.. Nem vagyok a reklámeberük de gondoltam megosztom. Ha többen összeállnak rendelni akkor 2-3 ember esetén a postaköltség minimális..
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Egy jó ideje már (ismét) kesztyű nélkül edzek többnyire, alapvetően jobban szeretem. Ha sok clean van vagy snatch, akkor azért jól jön egy kesztyű. Cérnakesztyűt nyilván levágott ujjakkal.
Szerintem lehet kezdeni étrendváltást warriorral is. Jó, éles váltás, de ez előny is lehet, igazából mindegy, hogy mit kell elhagynod a nap folyamán (rendes kaját vagy bármit, amit eddig ettél), a nehézsége az, hogy este van rendes étkezés. Sőt, talán könnyebb is olyan szempontból, hogy nem kell egész nap, valamennyi étkezésnél figyelni a kajára, csak este egyben letudni egy rendes étkezést. Nekem egyszerűbb, mint napközben megoldani egy rendes reggelit, ebédet, stb...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Ja Elite nem annyira praktikus, már ami ezt a bevonatot illeti, könnyen leütődik és csúszik is, az a kettő darab 32-es amit eddig láttam / használtam, azok is ebből a szériából valók, aztán annyira nem nyerő, ha csúszik, főleg ekkora bogyónál.
Meglepő amúgy, mennyit számít egy jó fogású golyó. Haver edzésen nemrég gondolt egyet, és az eddigi helyett egy nagyobb fölű súlyt vitt ki, és azóta úgy érzi, sokkal jobban megy. Múltkor hozzám is egy másik 24-es került, ennek kisebb (alacsonyabb és vékonyabb) volt a füle, ráadásul ilyen fényes bevonata volt, nekem sem jött be annyira az addig használthoz képest. Érdemes lehet próbálgatni.
-
laolaj
aktív tag
Azért ár/érték arányt is figyelembe tartottam.
Nem is mondtam KFCt. csak Mekit! Na jó komolyan egyiket sem ... mivel úgy írtam, hogy de ne rántottat! Azaz a mami készíti rántva... (na jó néha belefér a mami rántottja)Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
X-orn
csendes tag
Sziasztok !
Edzett màr valaki új 360 Elite + kettlebellel? Mert èrdekelne ,hogy a füle vastagabb e,mint a dd militarynak?
Előre is köszike -
-
Integra
titán
a legfontosabb a harcosok étrendjénél az, hogy semmi sincsen kőbe vésve. itt véreznek el szerintem a legtöbben. azt, és úgy csináld, ahogy azt te akarod. én sem tartom be 100%-ban, lehetetlen. nem is kell. de alapvetően este eszem meg mindent amit és amennyit csak akarok. igaz, este sem eszem meg a szart. nappal pedig víz, gyümölcsök, magok, dió etc.. vagy éppen saláta, de alapvetően csak arra, hogy az éhség ne jelentkezzen, idővel pedig amúgy sem nagyon jelentkezik, mert ez csak egy program, ami fut az agyadban, hogy dél van, enned kell.. a harcosok tápolás sosem azt mondja, sosem azt mondta, hogy nem ehetsz napközben. csak tudd, nézd meg mit eszel és mennyit, hogy az az irányított napi böjtölésbe, magába a méregtelenítésbe ne szóljon bele. a legtöbb ember idáig már nem gondol, nem tud vagy nem érdekli, mindegy is, csak azt tudja, hogy nem szabad enni és este 8 után meg mindent. bullshit.
vasárnap ha szüleimhez hazaugrom ebédelni, én is betolom a teljes ebédet jóízűen, ma 2-kor egy hatalmas hamburgert toltam be egy jóbarátom szülinapja alkalmából.. ok, ez utóbbit megéreztem, le is feküdtem aludni pár órára.. és? este eszem amennyit kell, holnap meg csinálom úgy, ahogy azt megszoktam, ahogy azt érzem, hogy nekem jó....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
addikt
válasz Integra #2990 üzenetére
Szép hosszú poszt, csak a konkrét kérdésre nem válaszoltál .
Ezt már olvastam itt máskor is, tisztában is vagyok vele, nekem is van egy formulám, amit főleg akkor alkalmazok amikor reggeltől estig suliban vagyok s oda kell tudnom figyelni végig, nagyon jól be is válik, csak kíváncsi vagyok, hogy Te mit találtál ideálisnak a saját magad számodra.
Főleg a mennyiségek tekintetében, hogy mondjuk délelőtt egy alma, meg délután egy banán vagy mondjuk 2-3 óránként valami gyümölcs estig stb."csak tudd, nézd meg mit eszel és mennyit, hogy az az irányított napi böjtölésbe, magába a méregtelenítésbe ne szóljon bele"
Amúgy sok ember, főleg aki el akarná kezdeni, nem tudja ezt felmérni szerintem, pont ezért látni azt, hogy kérdezgetik, hogy de mégis mit, mennyit stb. s én úgy gondolom, hogy elsőre kell nekik adni konkrétumokat, másképp sokan bele se kezdenek, viszont ha van valami útmutatás, akkor elkezdik, aztán ha bejön nekik, meg kezdenek ráérezni, majd átformálják maguknak.
Nekem ez már kb. megvan, csak kíváncsi lennék, hogy másoknak mi jött be, meg amúgy könnyebb elhitetni valakivel, hogy jó ez a módszer, ha konkrét alternatívákat hall, nem csak az "ezt kb. így, azt kb. úgy" szintű mondatokat, szerintem legalábbis. -
Integra
titán
hihi, pedig ott van a válasz az írásomban a kérdésedre
ami nekem jó, mennyiségre, választékra, nem biztos, hogy neked is jó. ez az, amit neked kell kitapasztalnod, szépen, fokozatosan. van, hogy megeszem este közel fél kg tönköly kenyeret 1 rúd mangalica csípős kolbásszal lilahagymával (mindent a fény utcai biopiacról) 1 liter tejjel (biofarm 3.5%-os, csak ezt iszom) és még éhes vagyok. van, hogy salátatálat eszem, de akkorát, amit amúgy 4-5 személyre osztanak szét. van, hogy céges este van és étteremben tömöm tele magam 400g steak-kel, és van, hogy nem ettem aznap semmit, ellenben este egy fél üveg whisky simán elmegy buliban. és semmi bajom.
elkell olvasni a könyvet kezdésnek. aztán mindig lapozgatni benne. és szépen lassan a könyv elmélete és gyakorlatod találkozik a TE elméleteddel és gyakorlatoddal. ez egy folyamat. én már valahol 1 éve csinálom és még most is tanulom, változtatok, de érzem a helyes irányt, hogy NEKEM mi a jó.
sokakkal ellentétben én éh gyomorra edzem, akkor teljesítek a legjobban. harcolnom kell a súlyokkal, az éhség 5 perc után elmúlik, észre sem veszem. hazaérek, tejsavófehérje turmix azonnal, kis pihenés és kirámolom a hűtőt. és van, hogy reggel így is korgó gyomorral kelek, annyit tudok enni.
és vagyok még mindig 80kg. csak azért nem szálkásodom jobban le, mert szeretem a jó kajákat is, szeretek kirúgni a hámból, így a kockahas projekt mindig csúszik picit. de érzem alatta az erőt
hidd el, az utat magadnak kell végigjárnod és miközben ezt csinálod, akkor fotod megérteni, hogy miért nem tudok/akarok teljesen konkrét dolgokat mondani róla. mert az én realitásom nem a tied és fordítva. de kezdésnek elkell olvasnod a könyvet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
harry
veterán
Ráadásul nincs pihenő, egyszer sem teszi le, sőt, kezet is csak egyszer vált, egyszer van magnézia, áh, nagyon durva... És ezt 10 percig, én ennyi ideig a 20-assal csináltam csak tesztet, percenkénti pihenőkkel, 200 (valamennyi?) ugyan meglett, de elég is volt...
-
g4bb3r
tag
Megvolt tegnap az első turkish get-up edzésen Nagyon tetszik de vissza kellett venni az arcból csak 12-essel ment biztonságosan így. Most van baj érzem minden porcikám
Diétákkal kapcsolatban: Ki kell próbálni többet és meg kell találni ami neked működik. Mindenki teste másként reagál. Nekem pl nem vált be a warrior viszont nővérem meg elkezdte (aki korábban mindent össze evett állandóan súly problémákkal küzd) és hetek óta csinálja élvezi , jól érzi magát és fogy. Én közel 1 év saját magamon kisérletezés után találtam meg a legjobb kombót Eat Stop Eat + Leangains Heti 2 nap 24h böjt többi nap leangains. És láss csodát elkezdtek olvadni le a kilók , még 5-6kgt ledobok és megszabadultam a buvárruhától Még úgy is hogy néha bűnözök (pl beleszaladam multkor egy disznótoros vacsiba+ csülök )
-
agent2.0
tag
Mi is törököztünk hétfőn.. hát nagyon nem ment nekem se ez a láb kicsavar, feláll.
De majd belejövök ma megint edzés, már váromKaja.: rájöttem ahogyy olvastam Integrát hogy igazából én is este eszem, nappal, gyümölcs, pár szendvics, víz. Akkor lehet érdemes beleolvasnom abba a bizonyos könyvbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest