- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Univerzum: Így ismerhető meg a Galaxy AI bármilyen telefonon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
ph Az ASTRIA 600 ARGB ráadásul a hűtési teljesítmény szempontjából sem szégyenkezhet.
-
Megjelenési dátumot kapott a Star Wars: Hunters
gp A tervek szerint június elején végre befut a teljes kiadás mobilokra/tabletekre és Nintendo Switch-re.
-
Új Beats fej- és fülhallgatók jelentek meg
ma Frissítette a Solo termékcsaládot az Apple házi audiomárkája.
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Estét..
Egyre jobban kezd izgatni a BBQ szeretném kicsit jobban megismerni ezt a dolgot..
kezdésnek elkezdek vissza olvasni..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
sziasztok..
Kb. 1 éve kezdte el a piszkálni a fantazmámat ez a BBQ dolog..
és most lassan vásárlásra szánnám el magamat..
persze először még a grillezés lesz és utána pedig a lassú sütögetés...
Nekem [Ő] lenne a kiszemeltem.. estleg valakinek van e tapasztalata vagy véleménye rólaD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz lemmy71 #1856 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod..
Ez igaz és nagyon f**** a Kamado lenne viszont az túlzásnak tartom. Én egy normális megbízható berendezés kerestem amivel tudok grillezni és el tudok mélyedni a lassú sütés fortélyaiba. Azt gondolom ezzel tudok gyakorolni majd a lassú sütést[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Sziasztok..
Nézzétek el nekem még kezdő vagyok..
A szmókereknél vizes edényt használnak a hőkiegyenlítődés miatt.. ill egyfajta defrektorként is működik nem engedi az egekbe a hőmérsékletet. Arra már rá jöttem hogy a vizes edényt nem szabad teli rakni elég csak jó félig..! Sok helyen olvasom ezt a só dolgot víz helyett sót ide sót ide de szép barna lány Gondolom itt is ésszel kell vagy legalább is félig tele az edényt.. na most ez a sütésre milyen hatással van..? az addig amíg víz volt párásabb volt a belső levegő nem beszélve arról hogy a vízpára egyben hűtötte is a felszálló levegőt..
És mi a tapasztalt a sóval kapcsolatban..? Mondjuk egy pozitív dolog van benne hogy nem kell állandóan átunna töltögetni.. erről valakinek van valamilyen vélekedése..? mert érdekelne.D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Köszönöm a hszeket kipróbáljuk majd milyen sóval is a dolog..
Végig bogarásztam a hszeket mi is a vélekedés az oldalas témáról..
Ahogy észre vettem és ahogy az ismerősöm mondta ha követem a 3+2+1 elvet akkor nem lehet elrontani...reméljük ez így is vanNa de mi a helyzet a csökökkel..?? valaki próbálta már vagy készített 100-120 fokon..?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Üdv..
Ha teszem fel lassan sütők több órát oldalast és szeretnénk hozzá köretet 4 cikkre vágott krumplit steak burgonyát menyi idő alatt sül ez meg..? van ilyen alumínium tálcám az alsó rácsra raknám..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz hegegabi80 #1914 üzenetére
igen jól látod a dolgot.. "itt is esett"
Nem régen vettem 1 ilyet az ismerősöm.. mire össze rakták lepattogott a zománc.. és meghorpadt itt ott..! az ő véleménye szerint ez semmire se jó..! kérdem én akkor mindek vetted..? csak hogy legyen még miből választanod van még itt még [1] nekem a középső vanD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Sziasztok..
Lassú tűzön való sütésénél a megfelelő készülékben persze..
mennyire van ezeknek a [dolgoknak] létjogosultsága..?
Ha pl. egy ilyen beépítésre kerül gondolom eléggé megkönnyíti a sütést.. vagy is csak azon részét hogy nem kell a levegővel bajlódni..
Engem elgondolkodtatott csak az ára nem bánnám ha volna valamilyen más olcsóbb alternatívaD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Üdvözlet mindenkinek..
Érdekelne hogy ti mit gondoltok a marinád fűszerekről..? Sertés és csirke..
Ez a reklám szöveg..
"Az amerikai pitmaszterek titka évtizedek óta az ozmózis elvén alapuló sófürdős áztatás. Nem csak a só, de a nedvesség is a sejtek közé hatol, amivel sütés után ízletesebb és szaftosabb húsokat kapunk eredményül.
A brine – o – magic tökéletes keverék, melyet vízben feloldva nem csak a só és a nedvesség jut a húsba, hanem fűszerek is, tovább ízesítve a BBQ ételeket.
Felhasználási javaslat:
Oldjon fel 100g brine – o – magic keveréket 1 liter vízben és ebben áztassa a húst 4 – 48 órán keresztül a hús fajtájától függően."Tapasztalata valakinek vagy véleménye van érekenem
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Sziasztok..
Most készülök sütőkémhez egy ilyen [berendezéssel] bővíteni..
Na most két csirkén lenne a próba.. az érdekelne hogy sütési időnek mennyit vegyek alapul..? Mennyi idő alatt készülne el benne..?
elméletileg vagy vagy gyakorlatilag így nézne ki majd..
[kép]D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73