- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eleglide C1 - a középérték
- Magisk
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülnek a Huawei Pura modellek Európában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Képeken az egyik kameráját elvesztő Sony Xperia 10 VI
- Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről
Hirdetés
-
iPaden is vége az App Store monopóliumának
ma Ősztől lehet alternatív alkalmazásboltból telepíteni az EU tagállamaiban.
-
Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
ph A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
-
Ilyen lesz a SteamWorld Heist II
gp A folytatás a tervek szerint a nyár folyamán, pontosabban augusztus elején érkezik.
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Képen olyan ropogósnak néz ki a külseje, olyan is lett Mivel kötözted vékony spárgával, amikor göngyölt csülköt sütöttünk kemencében mi hagyományos spárgát használtunk, jól bírta és könnyű leszedni még ha bele is vág a bőrbe.
Majd leírhatnád a pontos receptet és a sütési metódust, tetszik amit készítesz és szerintem többen kíváncsiak rá ha nem titkos
Nekem elég bőven a két mérős is, én ezt néztem ki magamnak, majd ha úgy alakul akkor én is beruházok egy nagyobbra.soldi3r
Én is a csirkehúsra gondoltam ízben, már csak abból is hogy a videóban is olyan szép fehér és omlósnak nézett ki mint a csirke. Meg hirtelen eszembe jutott a csillagkapu mozifilm, amiben olyan teknős felé állatott esznek és annak is csirke íze volt
Az sejtettem hogy nem elég a 110 - 120 fok, de úgy gondoltam hogy én is amikor kivenném a csomagolásból, akkor az utolsó 15 - 20 percre megemelném a hőfokot olyan 180 fok köré
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen