- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Képeken az egyik kameráját elvesztő Sony Xperia 10 VI
- Véroxigénszintet is mér a Honor Band 5
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Hirdetés
-
A franciáknak elege van abból, hogy minden gyerek mobilozik
it Vissza akarják szorítani a gyerekek és tinédzserek közösségi média- és okostelefon-használatát.
-
Senua's Saga: Hellblade II - Íme a végleges gépigény
gp A folytatás megjelenéséig kicsivel több mint két hetet kell már csak várnunk.
-
Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
ph A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
Köszönöm! Nem titkos semmi. Metróban vettem a fagyasztott bárány lapockákat, kiolvadás után nagyjából levágtam rólunk a kilógó részeket, oliva olajjal bekentem mindkét oldalán és arra szórzam a fűszerkeveréket. Rányomkodtam, folpakkal betekertem és az éjszakát a hűtőben töltötte. Spárgával köttöttem össze sütés előtt, de lehet kapni sonka hálót is, lehet veszek. 115-120° között elkezdtem sütni, csak az első órában füstöltem almafáva (plusz ami a faszén pótlásakor keletkezett füst), kb óránként pricceltem rá az almalé almaecet 1:1 keveréket és 74 fokos maghőnél csomagoltam. Addigra a bark is szépen kialakult (az látszik ropogós bőrnek) alutálcába öntöttem almalé és almaecet keveréket (érzésre) bele a husi, csomagolás és 93° maghőnél készült el. Csomagolás után kicsit emeltem a sütő hőfokán 125-130° között ment. Egy óra pihentetés csomagolva, hűtőtáskában (ami most melegentartó volt) majd kettő villával szétszedtem még egy kicsit sóztam rajta és ment a pitába, házi készítésű tzatziki és jégsaláta mellé. Rendeltem már medvekarmokat de messze van Kína
Ami érdekes volt, hogy a kettő hús nem egyformán sült. Egyik kisebb volt az gyorsabban melegedett de egy idő után (hőfokra nem emlékszem) utolérte a naagyobb, akkor egy ideig együtt mentek de a kisebb sokat állt 60 és 61 fok között, váltogatta a hőfokot, nagyobb szépen ballagott felfelé. És a kisebb darab lett később kész. De attól jó lett mindkettő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Alapértelmezett konfiguráción sok Core CPU-nak lehet stabilitási gondja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest