Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #267858 üzenetére
ennek milyen a méretezése? 180/69-70-re milyen mez kellene, L v XL - hihető a táblázat?
ez mennyire feszülős?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én ebből [link] rendeltem kettőt, de csak mert nem találtam a Kemaloce nevűből kedvemre valót. (a fekete és a fehér lánctányéros/láncosból.) Majd beszámolok milyen, ha negjött.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
lsebestyen
addikt
vi.ali linket lszi állítsd át ez alapján, megőszülök már lassan, hogy mindig visszavált vietnámira az ali, ha rákattintok egy ilyen linkre.
"Nem elég fent angolra visszaállítani, ettől még a részletes leírás vietnámiul lesz, és mindig vi. előtaggal fog betöltődni az Ali. A megoldás az, hogy legörgettek a lap aljára egészen addig, hogy:
AliExpress Multi-Language Sites
itt kattintsatok a German-re, ezután ha a lap tetején kiválasztjátok az angol nyelvet, minden visszaáll normálisra, nem kell sütiket sem törölni." -
avl
senior tag
megjött a Kemaloce mez, 1db L-eset rendeltem, szallitassal 2921 Ft volt, vamot, akarmi mast nem kellett fizetni
okt.5-en rendeltem, 19-en jött meg, magyar posta hazhoz hozta
185-186cm / 70 kg-hoz jo az L-es méret
szabása, anyaga (lakasban, tekeres nelkül) tetszikköszi a figyelemfelkeltést !
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest