- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
aktív tag
válasz ZolkoW #212720 üzenetére
Az alább linkelt gumi mellett néha bemegyek melóba a montival, amin elöl 2.5-ös assegai van, hátul meg 2.3-as minion dhr2, általában még le is engedem kicsit a gumit, mert a sarat akarom eltüntetni mosásmentesen belőle, és az a fura, hogy érzésre sokkal jobban gurul. Szerintem a nehezebb gumik miatt jobban tartja a tempót, ezen a kis távon kétszer kell lassítanom, szóval a gyorsuláshoz szükséges plusz energia nem igazán számít. Állítólag kívülről nézve nem megyek vele olyan gyorsan, ez lehet az egyenesebb testtartás miatt van, valszeg ez is közrejátszik ebben az érzésben, időt nem mérem, hogy össze tudjam hasonlítani.
'92 Honda VFR 750
-
parandroid
félisten
Mondjuk nekem az országútihoz képest a tényleg aszfaltos gumis cross trekkinget is kínosan nehéz tekerni, nemhogy az XC MTB-ot. Lehet, hogy nyárra le kéne szednem a görgőről az alu országútit, és azzal munkába járni, mint tavaly(előtt).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
RR mtb gumik között zseniális aszfalton, sárban, nedves terepen, hóban szintén okés szerintem, de a napokban, mivel kezdett felszáradni a terep, többször eszembe jutott, hogy lassan vissza kéne rakni a Maxxisokat, porban annyira sodródik a Schwalbe szett. Persze nem 2.8", hanem csak 2.25", azért a pluszos méret biztos porban is betapad . Hátul amúgy nálam sajnos nagyon gyorsan kopik. Ha nyáron, száraz terepen is remekelne, az "új" verziót is megvenném, aztán szvsz soha többé nem vinnék magammal belsőt, mert mostmár a Rocket Ron is megkapta a fullos Snakeskint, szal már a futófelületen is védve van vágás ellen. Új Snakeskin vs régi Snakeskin. Fura amúgy, hogy ezt az újítást nekem kellett felfedeznem a Schwalbe gumikban, tesztekben sehol nem említik . Tudtommal az egyetlen gyártó, akinek eszébe jutott az xc gumik teljes felületét vágásos defektek ellen védeni, ami szintén fura, mert én bizony futófelületen is vágtam már ki gumit, nem csak oldalfalon .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest