- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
aktív tag
válasz INTELligent #171391 üzenetére
Szerintem a pumpából távozik a levegő. Úgy kipróbálhatod, hogy letekered, vissza, megint, megint, és nézed, hogy esik e a telóban a nyomás. Nekem is úton van az új, elvileg ez is ilyen, remélem nem átbaszás. A régi folyamatosan eresztette a levegőt, azért abban is megpróbálom majd kicserélni az o gyűrűket, de sajnos nem tud ilyen fícsört, hogy két tekerő lenne rajta.
Még jópár éve egy szobabiciklin azt hiszem sikerült 190 fölé vinnem a pulzust. Van egy emelkedő, amire ma nem mentem el, arra a részre kíváncsi vagyok, sajnos az esőzés annyira szétmosta, hogy utóbbi időben nem tudtam ott feltekerni, de előtte az rendesen megfingatott, olyan igazi tüdőszaggatós. Erről jut eszembe, még pár hónapja írtam, hogy folyton köhögök tekerések után, gyakorlatilag minden nagyobb levegővétel után, ez teljesen elmúlt, tényleg csak a tüdőnek kellett megedződnie, szóval igazatok volt.
(#171389) AXisBOLD
Szerintem ha bemész egy csavarboltba a környékeden, adnak valami hasonlót, még ha nem is koppra ugyan így néz ki, működni fog.
Én anno gördeszka felfüggesztéshez vettem így csavarokat, a gördeszkakompatibilis az 2000 volt asszem, ott meg kijött 200-ból, jobb minőségben. Vicces volt, ahogy a deszkások megpróbálták megmagyarázni, hogy az miért jobb.[ Szerkesztve ]
'92 Honda VFR 750
-
CragON
aktív tag
válasz INTELligent #171391 üzenetére
Ha csak egy kis szisszenésről van szó, akkor az csak a pumpából jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest