Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz trialboj #136527 üzenetére

Végülis meg tudom érteni, bár kíváncsi leszek 140bpm-en az átlagsebességem csökken-e majd a nobbyval a megszokott útvonalamon a rekonhoz képest, mert érezhetően sokkal jobban tapad a nagy és gyér bütykök miatt. Ha nem leszek lassabb legalább 4-5km/h-val, akkor már csak a hang meg a mikrorezgés marad, mint zavaró tényező, de ez megszokás kérdése. Az elején én is nagyon utáltam aszfalton, azt hittem a középcsapágyam vagy a láncom ment sz*rrá, annyira furán darált, de aztán egyrészt megszoktam, másrészt meg rájöttem, hogy aszfalton kőkeményre kell pumpálni és kész, akkor az aszfalton a kavicsokat meg repedéseket is jobban érzem, mint a mikrorezgéseket a bütykök miatt :D. Mondjuk ettől még ha én is sokat kéne aszfaltozzak a legközelebbi terepig, akkor valszeg nem nobbyt használnék, de rocket ron, rekon, mountain king (?) alá nem hiszem, hogy mennék, mert túl amatőr vagyok és f*sok amikor az első kerék elkezd sodródni oldalra :D

xy.zsolt: Kösz! Ja, ilyen helyen én max 2 bar-t tudnék elviselni, annál magassabb nyomást mondjuk a schwalbe sem ajánl a súlyomhoz. Amúgy ez a Szellő kör nem olyan nagy túra, itt a topikban hétvégente többet másznak a kollégák a Bp környéki hegyekben, ez csak 1000m szint volt.

6030D: Az 50 eurós maxxis után én is így vagyok, ezúttal olcsó gumit vettem, mert sajnálok ezek után annyi pénzt kiadni kb. a semmiért (?).

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák