- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
válasz trialboj #128504 üzenetére
"elég nevetséges szerintem, az xtr-nél már ficsőrként mutatták be azt a kis lábacskát ami arra kell, hogy a gyenge vázat kitámasztva ne hajoljon meg a test ha erősen húzod."
Azt a ficsőrt is a Trickstufftól lopták el.
[ Szerkesztve ]
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
Zsohi
őstag
Akkor ezt nézd, a Hope fékem féknyerge. Minimum 4x légtelenítettem le a féket, mire leesett a tantusz, hogy miért nem sziklaszilárd a fékkar... Maga a főfékhenger atom biztosan áll a helyén és a fémhálós vezeték is jól működik, csak hát a kelleténél kicsit több anyagot távolítottak el a féknyeregről, persze ettől még f*sza cucc, de talán pont ez miatt nem az egyik legizmosabb fék a piacon...
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Runner_fxr
Ármester
Nekem nincs semmi bajom a fékkar merevséggel. Jól működik minden.
Persze valószínűleg kap azért egy Saint szettet a rend kedvéért.Semmi baj nem lesz ha 15 fokban légtelenítesz.
Hasaggymeg: 2 lehetőség van, vagy kiveszed a tüskéit, vagy ennyire kiállnak, nincs köztes lehetőség.
Szerviz témához: Nyilván egy műhely nem lehet annyira türelmes és aprólékos mint amikor a saját bringádat bütykölgeted, idő korlát nélkül. Nem foglalkozhatnak többet egy bringával, mint amennyi még rentábilis nekik. Persze ez nem zárja ki a minőségi munkát, de ehhez tapasztalt szervizesek kellenek. Márpedig szezonban előfordul, hogy több a munka mint a szerelő, és így esetleg olyan emberek is munkát kapnak, akiknek a tudásuk kisebb. Ha nincs szerencséd, és pont ilyen szakihoz kerül a bringád, akkor sajnos lehetnek gondok.
deny330: Azért én még nem sokat teszteltem az SLX féket, messzemenő következtetést ne vonj le, nekem úgy tűnik, hogy egy nagyon jó fék, de ez mondjuk igaz kb a legtöbb Shimano-ra. Avid/Sram fékeket nem tudom nyugodt szívvel ajánlani, de ha tisztességgel le van szervizelve, egy 4 dugattyús Guide fog mint az állat. Ha ahhoz mérten jó fékerőt szeretnél, akkor Shimano-ból is 4 dugattyúsat érdemes választani.
Zsohi: Hope-ról jut eszembe, erősen gondolkodtam egy elox kék Hope tech 3 v4-en, jól nézne ki a Meridán, a többi kék kiegészítővel. De belefutottam az egyik külföldi fórumon egy hozzászólásba, ahol a srác még le is fényképezte, hogy a Merida eone sixty-re nem megy rá ez a Hope fék. Nem fér el a nyereg hátul a támvilla kialakítása miatt. Így marad a Saint ha csere lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest