- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz zsocy #280452 üzenetére
Ahogy írták, BrandX, TranzX tök jó cuccok, nekem Fox van, ez is hibátlanul működik, de ugyanúgy jó a Oneup és szerintem a többi is. Én egyedül Reverb-et nem vennék, nem szórakoznék még ott is a légtelenítéssel, a bovdenesek sokkal egyszerűbbek. Az alsó karos az számomra olyan félmegoldás, pont elveszi azt a lehetőséget, hogy bármikor változtass az állásán, ha már veszel, arról lebeszélnélek.
-
varsam
őstag
válasz Ringman #283329 üzenetére
Azt nem néztem, de ha így van, akkor legalább leszállhat a vállamról a kisördög Bár meg lehetne oldani, sokan élnek kint...
Meg ugye ott van még a garancia kérdés is, tuti az sem lenne egyszerű ha esetleg kellene, szóval ja, nem véletlen ezek az árak, valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz balintbaba #295277 üzenetére
Üdv a YT klubban, szép gép, sok lejtőt hozzá
-
varsam
őstag
válasz jjeahh #298577 üzenetére
Aztamindenit, ezek a fícsörök egy enduro versenyen is megállnák a helyüket, nem egy hogy egy xc-n Kapna egy jobb esőt a pálya, lenne gépészkedés rendesen.
Kérdés:
Korábbi ammónia alapú tubeless lötyivel töltött kereket fel lehet frissíteni nem ammóniással? Most Joe's super sealant van benne, de már beszáradt, viszont a levegőt tartja, szóval nem szedném szét ha nem muszáj. Vittoria Universal menne mellé. Jó lesz vagy szét kell szedjem? -
varsam
őstag
válasz stickermajom #301667 üzenetére
Nekem is ez a fajta van amit Hasaggymeg is mutat, párszor használtam már, teljesen jó cucc.
[link] -
varsam
őstag
Mi a meleg ellen tegnap fél 9kor indultunk neki, fél 1 lett mire hazaértünk. Fent az Írottkőn 10 perc pihi és nézelődés után már hűvös volt, régen éreztünk már ilyet, jól esett.
Jó éjszaka tekerni, nagyon nyugis minden, csak pár vaddisznóval találkoztunk, nekik kellett párat tapsolni hogy kicsit álljanak félre.
Egy dolog zavazó viszont, hogyha magas füvön teker keresztül az ember, akkor bogarak ezrei jönnek rád, gondolván megjött a Napisten. Néha le kellett kapcsolni a lámpákat egy kicsit és full sötétben továbbmenni, mert annyian voltak.Írottkő kilátó és a Nagy Medve (Göncölszekeret) csillagkép:
-
varsam
őstag
válasz Weareus #302002 üzenetére
Azt a mérőfejet nem lehet elforgatni a Lock irányba? Ott egy kis nyíl...
A gomb arra való, hogy pontosan be tudd állítani a nyomást. Felfújod a kívánt nyomás fölé, majd egy pillanatra kell csak megnyomni és akkor elenged egy nagyon minimális mennyiségű levegőt. Ha folyamat nyomva tartod, akkor kijön az összes levegő, újra fel kell fújnod.
Minél több levegő van benne, annál keményebb, nehezebb benyomni a telót.Amikor szeded le a pumpát, próbáld meg minél gyorsabban letekerni azt. Esetleg nem árt mondjuk 5-10PSI-vel keményebbre fújni a kívántnál, hogyha valamennyi levegőt elereszt amikor szeded le, akkor kb pont jó legyen.
-
varsam
őstag
válasz jjeahh #302017 üzenetére
Ahogy írta más is, részemről megy Boostworxbe Pécsre. Előre lebeszéled velük, hogy vállalják, majd kérsz futárt, akkor az hétfőn felveszi és csütörtökön már hozza is vissza. Teló+tag+dropper nálam egy évben egyszer megy, simán vállalható dolog. Az egész országban kb max 5 hely van ahol normálisan megcsinálják, ha közel laksz le tudod adni személyesen, ha nem marad a futár. Azon a +3000Ft-on meg 4 napon nem múlik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz stickermajom #302445 üzenetére
Az egyszer biztos, hogy Kanadában tudnak pályát építeni, csak bírja az ember meglovagolni őket.
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz ReFleXx #304314 üzenetére
szürke színben ugyanaz már 1000€, a többiek ennyi pénzért nem adnak ilyen felszereltséget így hirtelen megnézve, tényleg jó vételnek tűnik.
-
varsam
őstag
Mecsek Endurora jön valaki? Már él a nevezés és gyorsan fogynak a helyek..
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest