- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz truefx #44543 üzenetére
Tegnap nézelődtem és találtam egy videót a neten, amin egy Csepel belvárosában szervizelt bringált mutatott be a tulaj. Eléggé össze lett gányolva. A belvárosban két szerviz van, de nem írja hogy melyikben járt, feltéve ha tényleg ott gányolták össze....A Velocipede -ről már halottam jó véleményeket, de gondoltam megkérdem, látva a tegnapi videót.
-
inifini
tag
válasz truefx #44749 üzenetére
Inkább leírom: bah csomópont- villányi út- tétényi út- nagytétényi (campona előtt)-az kivezet a 6-osra egy korforgalomhoz, ahol jobbra kell kanyarodni (ahol kis szakaszon tiltott a bringázás)- érden jobbra tartva, velencei út- majd jobbra, érd sóskúti út- sóskút- biatorbágy (körforgalomnál jobbra)- viadukt- körforgalomnál jobbra budaörs felé, majd a metrónál el lehet menni budakeszi felé balra a lámpánál, vagy át budaörsön be az osztyapenkóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Mewryck
tag
-
Mewryck
tag
válasz truefx #46509 üzenetére
a hátsó kerék másik oldaláról is készíts eggyet innen sajnos nem látom azt amit kéne
szerk.: a képen pirossal bekarikázott gumira gondolok,ha van ilyen,akkor a gumi és agy közé egy pár csepp műszerolaj,aztán próba
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
válasz truefx #46516 üzenetére
nem kell szétszedni,laposfejű csavarhúzót be lehet dugni az agy és a gumi közé, az így létrejött kis résbe fujj be egy kis kenőanyagot,kicsit forgasd odébb a kereket és ismételd meg a csavarhúzós-befújós dolgot,általában ez segíteni szokott
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
válasz truefx #46538 üzenetére
sima műszerolaj (varrógép olaj is ugyan ez),nem kell drága cucc,bringa boltban kéne lennie
a lényeg, hogy ne szárazon érintkezzen a gumi az aggyal,remélhetőleg megszűnik a hangszerk.:esetleg tudod rögzíteni a hangot?
nyolcas nincs a felniben?fékbetét nem ér hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz truefx #46660 üzenetére
Fék nélkül még jobb időt futott volna...feltéve ha nem bukik,ugyebár. Tény,hogy ez is bizonyítja nem sokat kell azon a pályán tekerni lefele.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rob210
nagyúr
válasz truefx #47090 üzenetére
Ezért is spanifereztem le, hogy ne álljanak neki leszedni feltűnjön, nekik, hogy nem elég kicsavarni.
Valószínűleg ez is örténhetett elkezdte kicsavarni aztán rájött, hogy az kevés lesz.
3 spanifer fogta még a bicikliket 1-1 mindegyiken és pluszban még egy a kettőt összekötve.
ez volt a szerencsék.Renault power
-
válasz truefx #47234 üzenetére
Persze,érdekel,köszi előre is! 180Tpi
ivana : Igazad van,sodródom a conti felé inkább Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
válasz truefx #47238 üzenetére
Sajnos nálam nem ok a link.
Because : Csapatom,30-as átlaggal megyek a mostani terep gumival is.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
válasz truefx #47241 üzenetére
Köszi a képet,ez lesz az utód úgy döntöttem.Köszi szépen még egyszer mindenkinek!
Ami még megkönnyítette a döntésemet :
truefx
Jah igen még egy kérdés: Mennyire hangos?
[ Szerkesztve ]
-
-
ivana
Ármester
válasz truefx #47238 üzenetére
Az agyváltós gépemen hasonlóan idétlen a 28-as gumi, viszont cserébe megy mint a fene. [link] (pentasport, dobfék, kos, króm sárvédők, dinamós világítás )
(#47243) razzorr Sajnos nem láttam még S7-et, szerintem csak beállítási probléma de nem 100%. A kontrukció pentasport + 1 bolygómű (azt álmomba is szétszedem )
(#47242) Normi01 Amíg láncváltóval mész addig hangos leszel, agyváltó, egysebi egy fokkal halkabb, de szerencsére az se hangtalan. Nem szeretem a hangtalan járműveket.
-
entropy
tag
válasz truefx #47598 üzenetére
Na, én pont ezt akarom elkerülni! Nem akarok az autók-buszok közé menni egyrészt a még rosszabb levegő miatt, másrészt meg ha akár 1 másodpercre is rosszkor lankad a figyelme az autósnak/buszosnak, akkor én jól ráfázok... Inkább kerülgetem a gyalogosokat (bevallom: élvezem kerülgetni őket)
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz truefx #49445 üzenetére
Nem lehet, hogy a nyeregcső nyekereg? Én jártam úgy, hogy "be volt száradva", és ha terhelést adtam le, akkor kattogott. Azt hittem a kormánycsapágy a ludas, de csak a nyeregcsőbe kellett egy kis olaj, és megszűnt a hang.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
313313
addikt
válasz truefx #49445 üzenetére
Hajtókar tányérjai cserélhetőek, ha igen csavarok rendesen meg vannak húzva?
Esetleg nyereg lehet még, az rendesen megvan húzva? Nincs véletlen kosz-homok a rögzítő részeken?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Runner_fxr
Ármester
válasz truefx #49448 üzenetére
Azért nézd meg, hogy van e zsír a nyeregcsövön. Gyárilag kicsit többet szoktak rátenni mint kéne, azt az ember hajlamos letörölni és ha nagyon letörlöd akkor recseghet a nyeregcső. Illetve akkor is recseghet ha a nyeregcső bilincs nincs rendesen meghúzva.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz truefx #49448 üzenetére
Amúgy az ilyen nyekergések kiderítésének "nagymestere" vagyok,mivel engem is a legkisebb hang a kétségbeesésbe tud kergetni.Először kiderítem melyik pedálfordulatnál hallom,majd kiállok,így kizárva a nyereg körüli dolgokat,aztán helyezem a lábam a pedálon lássam változik-e (ha igen akkor pedál/pedáltengely),majd felváltva terhelem a hajtókart stb-stb. Az is elképzelhető,hogy most már nem is az recseg mint a cserék előtt és a cserénél történt valami zsírtalanság,laza meghúzás stb.
Kitartás!"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
truefx
aktív tag
válasz truefx #49452 üzenetére
Kiállásnál is nyekereg, szóval nyereg kizárva. Viszont tegnap eltört egy küllőm, és hatalmas nyolcasom lett, alig bírtam hazaérni vele. Normális az hogy 1 küllőtől ekkorát deformálódik a kerék? Duplafalú Bontrager felnijeim vannak. (és már csak 85 kiló vagyok, szóval nincs extrém terhelés a bringán)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz truefx #49535 üzenetére
Megnézhetnéd a küllőket is,azok is nyekereghetnek ha lazák,vagy éppen túl vannak feszítve.
(#49539) kmisi99...ott valami nagyon nem kóser! A váz geometriájában éppen az az egyik lényeges,hogy nagy kerekek esetén se legyen túl hosszú a bringa és érje cipőd orra sem az elfordított első kereket.
(#49542) Normi01...akkor szokott ilyent csinálni,ha az egész váltás el van csúszva egyet.Magyarán a 10-es után még tudsz(nál) egyet kattintani lefele,csak esetleg a határoló nem engedi,így nem feszül a bovden,tehát nincs összehangolva a pöcögtetővel.Nem tudom érthető-e ez így...
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Valkűr
addikt
válasz truefx #53390 üzenetére
Merre laksz helyileg? Ezek amúgy erről szólnak, hogy a munkába indulóknak reggelit osztunk...Volt gyorsszerviz, osztottunk oktatóanyagokat...Mit szerettél volna még? Ez nem egy buli, hisz van aki rohan a munkába, ez csak egy gesztus az autómentes nap alkalmából. Programokkal nincs értelme szinesiteni, pont a korai kezdés miatt, mivel ilyenkor sokan dolgozni és suliba indulnak, nem érnek rá másra
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
razzorr
őstag
válasz truefx #53390 üzenetére
Én voltam Debrecenben, már célirányosan csak egy fél reggelit nyomok ilyenkor otthon
Adományoztam is, meg az 1%-ot is, de nagy beszélgetés itt sem volt. A kakaós csiga jó volt.A mai nap margójára, hazafele úton pont gondolkoztam rajta, hogy mióta jobb a bringás közlekedés, valahogy kevesebb a konfliktus, erre megint megtalált egy marha. Kerékpárúton keresztben szenved egy utánfutós csóka, mögötte 2 türelmetlen balf.sz, valószínű a motoros kapu nem akart nyílni rendesen, na mondom ok, erre nem várok, szépen lementem az útra a két autó mögé, majd sávváltással előzném ki őket, amire a hátsó peugeot marha mindenféle index és előjel nélkül kirántotta elém. Mondtam is magamban hogy erre valahogy számítottam, de akkor is egy index elférne. Mutattam neki a kezemmel, hogy hahaó itt voltam én is, de komolyan semmi nemzetközi jelet nem mutattam, erre 30méter után satu és bevárt. Behajolok, mondom a tényállást, hogy bocs, de én is élek és nem láttam az indexet, és kérdeztem hogy látott e. Erre a pofátlan bunkójának annyi volt a válasza, hogy "láttalak, de neked a bicikliúton kellene menni és azért mentem eléd" Na itt köpni nyelni nem tudtam, hogy valaki hogy lehet ilyen aljas és rosszindulatú, hogy direkt betart másnak, csak hogy oktasson. Kérdeztem tőle, hogy "és mi van ha egy motorral jövök?!" Erre csak annyit mondott, hogy nem érdekel, "menj a bicikliúton haver" A haverja biztos nem leszek, de megdicsértem az autóját, hogymilyen szép és további jó pöffeszkedést, szmogot kívántam. És higgadtam eltekertem. Tényleg próbálkozom, de egyszerűen mindig megtalálnak a hülyék
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz truefx #54200 üzenetére
Nekem van Underarmor, Pearl Izumi és Aerofit 900-as (webshopban 700-nak volt írva) btwin (Decathlon). Lehet kapni 20 ezerért is nagyon jó darabokat, de azt drágállom mert ebből azért kell néhány.
Szerintem ár-érték bajnok a Btwin 5500 -ért. Külön szeretem benne hogy elég rövid az alja, így nem kell mélyen a nadrágba tűrni (zavaró a 2 réteg) csak picit.
Annyi gáz van vele, hogy egy picit kopik az anyag ott ahol a HRM övem ANT+-os egysége nekinyomja a meznek.Valaki ajánlotta még a Moose-t is facebook csoportban 10-ért, nem néz ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
vendingo
veterán
válasz truefx #68713 üzenetére
Én jártam már így. Beleszerelmesedtem az outiba, vettem is egyet, aztán 2 óra múlva vittem is vissza az eladónak, mert mindenem fájt tőle. Szerencsére az eladó rendes és megértő volt, ezért visszavette.
Jelenleg fitness bringákkal szemezek, mert nem szeretnék lemondani az aszfaltozásról.Ha teheted vétel előtt alaposan próbáld ki. 5-10 percig nekem is kényelmes volt, de 1 óra után inkább toltam volna, minthogy tekernem kelljen.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest