- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stickermajom
addikt
válasz Mezga Aladár #304795 üzenetére
Persze, ész nélkül nem akarok semmit beszedni. Azt már tudom milyen amikor kevés és milyen amikor sok. Próbáltam.
-
stickermajom
addikt
válasz Steady74 #305486 üzenetére
Én Menabo keresztlécet raktam az Astrára Thule Proride tartóval. A keresztléc kinézetre elég papás volt, a Thule minőségre és stabilitásra baba.
De csak, hogy bedobjak egy n+1 márkát: ha sikerül beszerezni Európában akkor 1up-ot vennék. Atombiztos. Nincs rajta műanyag alkatrész, a csavarok simán beszerezhetőek bármelyik boltban, a gyártó külön pdf-et biztosít hozzá, hogy milyen méret hova kell. Ha később vonóhorgosra alakítaná az ember, akkor lehet hozzá alkatrészt kapni.
Hétvégén a kicsi bringája fog rajta utazni, tegnap szereltem át:
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz lsebestyen #305521 üzenetére
Idiótaságok EU módra vol 148127. Brafó!
-
stickermajom
addikt
A 4 éves gyereknek sikerült megtanulnia, hogy a bringát nem dobáljuk csak úgy össze-vissza és vigyázunk rá, a 40 éves betonozó munkásnak az oviban nem.. Agyam eldobom komolyan.
-
stickermajom
addikt
Azért volt jó ez a nyár közepi esés, mert bringázni eddig sem tudtam, de most már legalább félek is közben.
Végre összeállt minden, szép az idő, én is ráérek, a bordám sem fáj. -
stickermajom
addikt
válasz balintbaba #307773 üzenetére
Jelentem, a módszer működik. Ebből nem tudom mennyi volt az irodába járás 0 szinttel.
-
stickermajom
addikt
Dawid Godziek a vonaton vótmá’? Az utóbbi időg talán legjobb videója.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #308011 üzenetére
A menő fizikatanárok ezt fogják mutogatni a következő években.
-
stickermajom
addikt
Múltkor ugye szakadt a lánc, ezért a héten besétáltam a helyi boltba. Mondom a bácsinak mi kéne: SLX M7100 16k HUF. Sebaj, megvettem mert a hét végéig nem érne ide semmilyen rendelés, a tél pedig már a sarkon van, ki kell használni az időt. Tegnap szépen letakarítottam, láncot is kiáztattam, rakom fel és basszus hosszú. A lidlis szerszám pedig gyárilag ferde, nem tudom használni. Helyi boltban csak Park Tool van, gondolom az is lesz vagy 16k. Lehet jobb lenne csak simán eltenni télre a bringát, ha már úgyis tiszta.
-
stickermajom
addikt
Mai térdes:
Kellemes 26 fok, minimális széllel. Tökéletes bringás idő.
-
stickermajom
addikt
Legutóbb poénkodtam a szezon végéről szeptember közepén, hát lehet összejött. Kölyök hozott valami szupervírust az oviból, 3 hétre kidőlt a család, még mindig csak olyan 85-90%-on üzemelünk.
Tegnap viszont eljutottam megnézni a DH világkupát Mont-Sainte-Anne-ben. Volt kis idő szétnézni még a faluban, illetve tudtam beszélgetni kicsit Dominick Menard-dal mert pont dedikáltak a Devincinél. Mondta, hogy jövőre szeretne egy Európa-Ázsia tripet csinálni, potenciálisan útba ejti Magyarországot.Aztán siettem fel a hegyre a lifttel, pont sikerült is felérni a női junior mezőny indulása előtt. Lenn 13 fok, fenn a hegyen kb. 5 és köd.
Sok fotót nem csináltam, de ilyenek voltak a körülmények:Az erdő így ősszel amúgy csodálatos színekben pompázik, már csak ezért megérte volna menni. Végül kb. 4 óra alatt lesétáltam, különböző helyekről megnézve a juniorokat, aztán az elite mezőnyt. Fergeteges hangulat volt és rengeteg ember.
A pálya remek lett, itt egy POV róla ha valakit érdekel: [link] Jó kis kirándulás volt, örülök hogy láthattam Greg Minnaart az utolsó világkupáján.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #310402 üzenetére
Lehet létezni anélkül?
-
stickermajom
addikt
válasz mauimagic #310666 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy érdemes egy kört futni endokrinológusnál. Rohadt hormonok sok huncutságra képesek, én pl. pajzsmirigy miatt szorongtam. Sok volt a hétköznapi stressz -> pajzsmirigyem elmászott -> még több stressznek éreztem, pánikoltam random dolgokon.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #310959 üzenetére
Én most kettővel is tudok a falnak fordulva bringázni.
A száradó ruhát kizárólag a kép kedvéért szedtem le a görgőről.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #311034 üzenetére
Amennyi fully van szerintem nem én vagyok az egyetlen amúgy vele. Mondjuk nekem is csak azért van így, mert nem volt még a Canyonra komoly érdeklődő. Amúgy valami alap dekást használnék.
-
stickermajom
addikt
válasz Dark Archon #311100 üzenetére
Garmin tényleg fos, most tűnt fel hogy az app ki tudja mióta nem szinkronizál, mert egyszerűen elfelejtette az órát.
-
stickermajom
addikt
Hivatalosan én ma befejeztem a kinti szezont úgyhogy már tudok saccolni: 1576Ft/km. Ment a Meta 321 km-t parkban. Kellett kb 3500km-t autózni hozzá, szezonbérlet, fékpofák, lánc, gatya és kesztyű csere, illetve neckbrace új protektorral a baleset után.
Nincs benne a teló tag nagyszerviz ami majd jön, meg az ilyen alap szervizek alkatrész ára amit magam fogok csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...