Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Ezt a ronda esős hétvégét kihasználva megfőztem a láncom
Előtte tényleg nagyon sokáig takarítottam, fújogattam kompresszorral, szárítgattam, és még így is kifolyatott magából néhány nagyon kicsi olajcsíkot főzés közben. Volt szó nemrég a 9000ft-os waxolásról, hát ezek után nem érzem akkora túlzásnak mint amekkora munka van ezzel mire lepucolod rendesen. A konyhát is blokkoltam majdnem egy órára, plusz az asszony full hülyének nézett hogy mit csinálok.A hajtást és szétszedtem, megpucoltam mindent, fénylett is a Wilier mint a Salamon töke.
Kellett egy próbakör is, szóval két eső közt mentem egy tókört, tényleg halkabb lett a lánc így, kb. semmi hangja sem volt. Szóval ha átlendülsz a macerás részen, megéri ez a waxolás. A kosz sem ragadt bele, csak ilyen kis waxdarabok hullottak belőle. Gondolom az majd abbamarad ha kidolgozta magából a felesleget.
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #246980 üzenetére
A spd pedál a csatolástól kopik, a kemény hajtástól nem, hiszen olyankor rögzítve van a lábad, nincs ami levigye a festéket. Ki/becsatolásnál ellenben pont mozog oldalra is, az koptat.
SPD-SL meg nem koptat ilyenkor mert ott műanyag a stopli, ott az kopik el jó hamar. -
zsocy
őstag
Nekem pár évvel ezelőtti Lidl szerszámkészlet van, nem olyan rossz, tudtam használni amikor kellett, de abban nem volt Hollowtech II leszedő az tuti. Most pont kellett volna és vehettem egyet kemény 900 ft-ért, gyári Shimano-t. És igen, a Hollowtech II leszorító csavarja ugyanaz mindenhol, lidli is jó, Shimi is.
Azt a csavart amúgy kézzel kell majd meghúzni, nem rábikázni, de nyomaték kulccsal készülj, mert a hajtókarokon jelzik is hogy nyomatékra kellene húzni (12-14Nm már erős meghúzás). Levételnél először a hajtókar imbuszokat lazítsd fel, aztán tekerd ki a HTII csavart, imbuszok ki, és mehet le a cucc, felrakásnál imbuszok rákapatása után HTII érzésre meghúzása, aztán az imbuszokat nyomatékra, lehetőleg váltogatva a kettőt. -
zsocy
őstag
Azért teker mindenki Castelliben mert rájött hogy elég egyszer megvenni a jót drágán, mint sokat kisérletezni az olcsóval. Nekem is van szinte mindenből, megvolt a fejlődési ív itt is, kínai, Aldi, Decathlon, aztán jött a Castelli és az 575.
Nekem pl. az 575 jobban bejött az aputestemen mint a Castelli, de ráköltöttem rendesen erre a hobbira (is) mire ide elértem
Amúgy szerintem a te Cube-od is egy nagyon király gép, nem kell ide Pinarello (vagy Wilier, ha már ) , csak ki kell menni Dobogókőre és rakni neki felfelé.
Decás gatyában, Csepelen Castelliben, kit érdekel, csak guruljon -
zsocy
őstag
válasz Fall-N #247112 üzenetére
Az én Shimano HT2 leszedőm nem fém, hanem műanyag, ez tuti nem sért meg semmit. Mondjuk lehet félreérthető voltam mert nem a középcsapágy kiszedőre gondolok (amit linkeltél) hanem arra a kis burkolat/csavar/központosító izére a hajtókar tengelyénél. Lidl koffer meg bőven jó egy kocaszerelőnek, még semmit sem rontottam el vele, pedig csináltam ezt azt. Persze hogy vannak sokkal jobb szerszámok, de ez olcsó és elérhető.
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #247180 üzenetére
Karbon hardtail a bringa, akár igaz is lehet a súly. Amúgy tényleg állati jól néz ki az a Vitus, egy ilyennel szívesen lejönnék az aszfaltról
-
zsocy
őstag
Ahogy én ordítok ilyenkor azt meg szokták hallani azért Országútira én sem tennék, de ha kell akkor a Knog.
A bringaút meg nem igazán való a tempós haladásra, legalábbis felénk semmiképpen. Hétvégén nem is megyek tókört, minden másik irány jobb annál annyi a "mugli"
Ezért teker sok outis az autóúton, annyira másik dimenzióban vagy (még dagadtan és pozőrködve is) mint a hétvégi tekerők, hogy az már veszélyes.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Toobee #247225 üzenetére
"Parasztbarnulás", és a Velominati rule #7-el mi lesz?
Ajánlom a .LnB-nek is a szabályokat, igazi pozőr mamil tudja és tartja is őket
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz patyil #247268 üzenetére
Ebből a kettőből egyértelműen a Cube, te elég magas vagy egy 29"-es kerekű géphez, a Meridánál meg aminek benne van a nevében hogy "seven" az 27.5-ös kerekű. De ettől függetlenül én a Cube-ot venném, szerintem az modernebb bringa.
Felhasználásodra (könnyű terep, túra, kormánytáska) mindkettő túlzás, de attól még vehetsz jobbat hogy nem használod ki. Amúgy amit leírtál hogy mire kellene az pont a gravel szerintem.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Mit értesz az alatt hogy rángat? Fel le vált vagy ugrik egy erősebbet?
Egyébként az a csavar nem erre való, az tényleg rugófeszességet állít (mennyire csapkodjon a lánc/mennyire legyen könnyű a váltás érzete), és nem is a határolókkal kell beállítani egy váltót hogy finoman váltson, hanem a kar és ha van a váltó melletti kis tekerővel (barrell adjuster, nem tudom hogy hívják magyarul, bocsi).
Ha most jó lett, én biztos nem piszkálnám tovább. Ha azt a feszesség állító csavart eltekered akkor kezdheted az egészet újra. Persze a szerelés is egy hobbi, de olyan szép idő van, inkább bringázni kéne[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz <Adamsky> #248213 üzenetére
Naná hogy használunk, csak azok Garminok, és nem véletlenül. Te meg azokat kizártad.
Hidd el, hosszú távon nem overkill a Garmin sem, egyszer kifizeted, de utána működik. Nem szivat az usb, a bluetooth, a hulladék app, a fene tudja micsoda.
Nekem pl. egy Fenix 6x Sapphire órám van, az is tudja ezeket amiket írtál, és egy Edge Explore-om, az is tudja.
Biztos vannak alternatívák, biztos vannak jók is, de ezek tuti azok. -
zsocy
őstag
Bringázásról írhatok gyorsan?
Letekertem a BalatonFondo 60 km távot, és elégedetten jöttem haza. Jó volt a pálya, szerintem a zárás és a szervezés is rendben volt, a mászások pont elég mászósak voltak, a lefelék pont elég gyorsak, nekem ma megvolt az országútis flow Az mondjuk furcsa volt hogy együtt mentünk az ebike-okkal, én lehet nem engedném őket is versenyezni, de biztos csak irígy vagyok rájuk.
Bringa is bírta, bár a vége felé elkezdett valami zörögni hátul, de majd kivizsgáljuk. A viaszos lánc is bírta, ezzel együtt van benne 120 km, szerintem lassan újrafőzöm. Csak jönne már meg a jó kis kínai ptfe porom.
A célban lőttem egy térdes képet is, valószínű azzal a lendülettel kirántottam a személyimet is és elvesztettem, de az pótolható. Jó élmény volt, Füred pedig még mindig gyönyörű! Azt nem írom hogy megfizethetetlen mert az nem újdonság
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #248402 üzenetére
Röhögni fogtok, de akár zavarhattak is volna, síkon elrobbantunk mellettük, ők 25-el,mi 35-40 - el. Nekem nem volt bajom, egyikük sem kacsázott, szépen mentek egyenesen. Aztán az emelkedőn fordítva, mi 10-15-el, ők továbbra is 25, beszélgetve, nevetgélve felfelé a Gelse tetőre
Jöhetnek, csak talán nem együtt lenne érdemes a többiekkel. Rolleres legalább nem előzött meg -
zsocy
őstag
válasz fulton #248452 üzenetére
Teljesen normális az a mez, a fekete szín miatt jobban látszik, de az csak az izzadságból a só. Az enyém is tud így kinézni ha nagyon izzadok, de én cseles módon eleve hasonló izzadt mintásat hordok, piros-feketét
A mai BalatonFondo-hoz még annyi kiegészítést tennék hogy írtam hogy elvesztettem a személyimet. Megtalálták, leadták, én meg visszakaptam, még a hangosban is bemondták hogy keresnek mert megvan az igazolvány. Szerintem nagyon korrektek voltak, hálás is vagyok a szervezőknek, innen is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz itouchfan #248461 üzenetére
Garmint biztosan csak olyat lehet itthon gariztatni amihez van Navi-Gate matrica, egyéb esetben a bolttal kell rendezned.
Speedy007, nem mindegy a zsír, de a lítiumos az pont jó, nekem is van belőle bőven, Mol kútnál vettem évekkel ezelőtt, szerintem még évekig kitart. -
zsocy
őstag
Megjött a jó kis PTFE porom kínából, nemsokára én is újrawaxolom a láncom a PTFE-WAX mixxel, aztán sorban az összes bringát megcsinálom, mind a 9-et. Ha nem hagyjátok abba a ki ütött/én kit ütök le posztokat akkor az összesről képeket fogok felrakni, és azt is leírom milyen ruhában csináltam. Futóbringát is lewaxolom
flash- , a montis 11-32 az nem ugyanúgy 11-32 mint az outis? Mitől jobb a kiosztása?
500-ért egyébként már nagyon jó bringát kapsz, a kerékszett meg átszerelhető, just sayin'[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Csokicsibesz #248950 üzenetére
Én rendeltem Holokoloról, minden rendben volt, azt küldték amit kértem. Egy Castelli országúti gatyát és mezt is rendeltem, az eredetinek tűnt, saját mezükből egy lazább szabású montis pólót rendeltem, szerintem az is hozza a Decathlon minőséget, vállalható.
Visszaküldést nem tudom milyen mert nekem nem kellett. Talán Szlovákiából küldték. -
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #249467 üzenetére
Nekem is ezeket a csajokat dobta fel
Úgy néz ki van amiben hasonló az érdeklődésünk. -
zsocy
őstag
Én Amszterdamban élő ismerőstől hallottam hogy az a mondás hogy ha ellopják a bringád akkor lopj egyet magadnak te is. Biztos nem szó szerint igaz, de tényleg mindenhol ott voltak azok a batár fekete szörnyek, azt sem biztosan tudtad melyik a tiéd.
Másik kedvencem, de ez már Budapest, hogy a kutya nem jön oda hozzád ha ott flexelgetsz az utcán. Volt ismerős akinek valaki viccből feltett egy egyszerű sodronyzárat a bringájára amíg éjjel kint parkolt az utcán, persze reggel nem tudta aztán kinyitni. Ott vágtuk le róla fényes nappal, és senki sem kérdezte mit csinálunk. De törtünk fel autót mert bezáródott a kulcs, vágtunk le u-lakatot fél órán át motorról mert annak meg valaki ragasztót nyomott a zárjába. Soha senki nem kérdezte meg mit csinálunk.
-
zsocy
őstag
Kitekertem ma a TDH rajthoz Martonvásárra, még lábas képet is próbáltam csinálni nektek a pelotonnal, de majdnem hanyatt estem, inkább csak néztem őket.
Akár szereted az outi sportot akár nem, ez egészen felemelő látvány amikor ennyi profi elteker melletted olyan gépeken amik az abszolút csúcsok. A csapatkocsik, buszok, az egész forgatag, nagyon tetszett. Szerintem volt sok olyan csapatkocsi amin többet értek a tetőre szerelt bringák mint maga az autó.
A bubán mentem oda-vissza, jó kis edzés volt a széllel harcolni. A Kajászói fekvőrendőr pedig tényleg egy ordas nagy marhaság, ez pont az a fajta ami a kocsit is megdobja, nemhogy a bringát, egyszerűen bringaútra ilyet nem szabad rakni. Még úgy is ütött hogy tudtam hol van, készültem rá, lassan mentem. Ez bárhogy máshogy jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz balazs1022 #250460 üzenetére
Pedig lehetne blog, ez nagyon szép lett, és van is benne munkád rendesen. A javítások, a rejtett kábelek, meg ez a fényezés is baba. Mivel én is tulajdonképpen sz@rból építgetek bringákat hobbiként, igazán tudom értékelni amit csináltál. Én szivesen olvasnék ilyenekről is, nem mindig csak a karbon montikba önthető tejekről vagy mikről
Szóval abba ne hagyd, várom a folytatást! Pl. ez a fényezés hogy volt, lehomokoztad, milyen alapozó ment rá, mivel fújtad meg, utókezelés, ilyenek is jöhetnek.
Tényleg, a kerékméret az 26-os lesz, ugye? -
zsocy
őstag
válasz balazs1022 #250456 üzenetére
A ChatGPT túlértékelt
A Koga és a Lapierre márkák tulajdonosa ugyanaz a cég, az Accell Group (mint ahogy pl. a Ghost, a Haibike és a Raleigh is az övék). Gondolom így kerülhetett az egyiknél tervezett váz a másik márkájukhoz is.
Egyébként szinte semmi info nincs a neten erről a gépről, egy 2006-os katalógust találtam csak amiben említik az Xcontrol Racer MKII-t. Aszerint majdnem top of the line monti volt, full FOX telókkal és XT tárcsafékes szettel. Ha ezt megépíted ez ma is ütőképes lenne[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz jjeahh #250554 üzenetére
Az volt a tervem hogy aláfújok kompresszorral, felfelé is úgy ment, gondoltam lefelé is segít majd.Telenyomom alkohollal is akkor. Kormányváltást tervezek, de ezeket a marcsákat továbbvinném.
Mondjuk az enyém nem a muglis, hanem a rendes profi verzió, az lehet nem is szakadós -
zsocy
őstag
A környéken vagyok, nálam a monti, gondoltam elmegyek ma a Vértesben tekeregni egyet, majd a Garmin tervez jó kis erdei utakat nekem. Hát, szerintem jó ha 1 km volt ami földút vagy singletrack lett, majdnem végig beton erdei utakon vitt a cucc, pedig mountain bikera állítottam a programot. Persze az erdő így is gyönyörű, másztam is eleget, de ide majdnem jó lett volna az országúti is. Vagy ennyire jó minőségű lett minden erdei ösvény már, vagy ennyire beletaláltam ezzel a tervezéssel, nem tudom
Mondjuk jó buli volt, térdes képet is csináltam, szóval minden ok így is, de legközelebb nem hagyom a Garmint tervezni azt hiszem.
-
zsocy
őstag
válasz fulton #252523 üzenetére
Én mentem a BalatonFondo-n. Csak az elején volt tömeg, de ott mindenki eléggé vigyázott a másikra. Utána már kényelmesen el lehetett férni mindenhol. Az országútizás pedig tulajdonképpen csapatsort, mész az előtted lévő kerekén, valaki a tiéden megy, és ha előre kerülsz akkor tolod neki.
De ez az egész nem erről szólt, legalábbis ahol én mentem ott nem. Az elején lehet volt versenyzés, de nekem pl. a gyönyörű idő, a gyönyörű tájak, és a még pont kellemes kihívás maradt meg belőle, nem a tülekedés.
Ha végre veszel egy igazi bringát lehet te is el akarsz majd menni ilyen eseményekre, csak hogy hasonló gondolkodásúak között legyél. Zalakaros, Pelso, ez a Fondo, szerintem erről a hangulatról szól. Ezért éri meg elmenni és letekerni. Nekem legalábbis. Haverom pl. meghalna ha fizetnie kéne egy ilyenért, inkább elmegy másnap és letekeri egyedül.Plusz info csak neked, ment rajta egy Csepeles faszi is, elég komoly erőben lehetett mert tudott jönni az országútikkal sokat, csak a végén maradt le. Eleinte azt hittem te vagy az, de neki kék bringája volt, a tiéd meg fekete... meg persze te nem maradtál volna le
-
zsocy
őstag
válasz jjeahh #252896 üzenetére
Ez a Cannondale tényleg átütős? Elöl látom hogy az, de hátul nem ismerem fel a képről annak. Leírásban mondjuk azt írja 12x148mm, az meg átütő tengely méret... Nem értek a montikhoz
Az a baj hogy nálam is elindult a hangya, el kellene adni minden félmontimat és N+1-edik bringámat, aztán venni egy rendes montit a rendes országúti mellé. Ez a Cannondale pedig elég jó áron van.
jjeahh mester, mennyire számít ez jó geonak? -
zsocy
őstag
válasz jjeahh #252905 üzenetére
Én most a hegyen egy Kellys Cliff 90 cross trekkingel tekerek amit úgy legóztam össze magamnak monti szerűre. 1x hajtás, max gumi ami belemegy az a 28x1.75, rugós RST Omega teló, ilyenek, és elvagyok vele egész jól.
Arra gondoltam hogy ha egy ilyen modernebb igazi montira lecserélném az olyan lenne mint egy űrhajó, nem hiszem hogy egy darabig nagyon upgradelnem kellene.
Köszi a tippet, a használtpiactól most egy kicsit kivagyok, jó látni hogy az új, márkás gépek közt is van élet.
Amúgy az 1-1/2" - 1-1/8" tapered fejcső ami ebben van az valami spéci Cannondale dolog? A "normális" tapered az nem 1.5" - 1-1/8" ? Vagy ez a kettő ugyanazt jelenti, csak tényleg ennyire nem beszélek modern montiul?[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz jjeahh #252910 üzenetére
Köszi az infókat, rétisün neked is!
914 euró lenne magyar áfával, szállítással az egész, ha jól adja az árakat a bike24.
Az valahol 335 ezer körül van. Ennyiért még használtban sem találtam igazán jókat a magyar piacon, ahogy írtad a Decathlon sem a régi már.
Minden szép és jó lenne, de ha hazahozok mégegy bringát engem tényleg kinyírnak -
zsocy
őstag
Na srácok, úgy néz ki én vagyok az antifulton, este megvettem azt a tegnap linkelt Cannondale Trail 3 SL-t.
Így végre lesz egy jó merevfarkúm és nem fejlesztem a nem montinak való Kellyst tovább, az lehet újra cross trekking, aminek született. A Cannondale pedig elég modern hogy pár évig jónak számítson.
920 euro lett a vége, az áfa és a szállítás rendesen megtolta. Most kicsit izgulok, mert ennyi pénzt még nem adtam külföldi webshopnak, remélem nem lesz gond a szállítással. Mondjuk paypallal ment minden, az ad egy kis plusz biztonságot.
Ezek után már csak időt kellene vennem hogy ki is használjam az új paripát, de az nincs sajnos eladóHa megjön a gép majd körbefotózom, hátha valakit érdekel rajtam kívül is.
-
zsocy
őstag
válasz MPowerPH #253049 üzenetére
Komoly lehet ez a Trek, a Domane az az "endurance" geojuk, de azért ez nagyon nem "trekking", ez egy vérbeli országúti. Bár pont úgy hirdetik hogy boltbajárós is lehet Majdnem hogy azt mondanám hogy kezdésnek ez túlzás is, de te nem vagy kezdő, te profi vagy csak eddig nem országútiztál. Ha van rá ennyi pénz és a méret is stimmel akkor ez egy jó vétel a mai árak mellett.
Plussz, az ember aki hirdeti sok jó gépet szokott hirdetni (a képek alapján, mert mindig itt fotózza), gondolom ha simlis lenne már kiderült volna.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz dellfanboy #253089 üzenetére
Bizony így, magyar áfa + 60 euro szállítás + 6 euro shipping and handling.
Így is vastagon megérte, de ne fájdítsd a szívem ezekkel a svájci árakkal, látszik hogy arrafelé nyomorognak az emberek, csak olcsóbban lehet nekik adni mindentÉn nem politizálok, de elnézve azért ezt a két képet eszembe jutott pár gondolat hogy mit dugnék fel és hová Felcsúton
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #253094 üzenetére
Most szóltok csak hogy ez agresszív? Na szépen vagyunk, meg kell majd tanulnom terepen is bringázni a végén.
Viccen kívül, tőlem nem lesznek KOMok, talán ha 20 kilót ledobnék, vagy találnék valami tényleg elfeledett szakaszt valahol. Én nem KOMért hanem a szépségért, a nyugalomért, a madarakért megyek az erdőbe, na meg hogy jót dühöngjek a kcsg ebikeos jampikon 25-el felfele -
zsocy
őstag
válasz Fifaisshit #253105 üzenetére
Persze hogy elég lenne neki, főleg egy Wilier. Nekem a Wili előtti első outim egy régi Giant volt, amit pár éve még 70 ezer körül vettem. Ma is megvan és nem is akarom eladni.
Csak ő meg venni nem akar, ő tervezni és nézelődni szeret. Ez is hobbi végülis.
Pedig ahogy 6030d írta, maradhatna a Csepi is, csak lenne mellette valami jó is. -
zsocy
őstag
válasz gordonfreemN #253667 üzenetére
Kell az a könnyített? Én a sima decathlonos belsőt használom és nem érzek semmi különbséget azzal sem. Előtte volt Schwalbe könnyített (outira), abból az egyik az első körön felrobbant (szó szerint), a másik még bírja. Tubolitot szoktak használni, de azt mindig után kell fúlyni mert technológiából kifolyólag ereszt picit. defektvéfővel feltöltve meg eleve nem lehet könnyű - szerintem.
Látván az aláírásod, nem lett jó a Reba a szervíz után sem? Ugyanúgy lusta, letapad?
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz mauimagic #253808 üzenetére
Ezt most úgy mondom és légyszi úgy is értsd, hogy nekem is 15$-os Alis első SW lánctányérom van a bringán, de egy 1800 eurós Cannondale Scalpel-re nehogy már azt rakjon bárki is ha cserélné a gyárit.
Már SLX is van emberi áron, pl. Muzikernél 10K alatt, bár most csak ránéztem, BCD meg ilyenek nem tudom stimmel-e. -
zsocy
őstag
válasz Napfénysüti #253815 üzenetére
Ne aggódj, itt a tónál nincsenek is emelkedők, az az egy szem Bence hegyi kilátó is csak egy domb
Szerintem jó cucc lehet ez a computer, ha most vennék lehet én is megnézném ezt a Karoo-t, bár annyira benne vagyok már a Garmin ökoban hogy nehéz lenne szabadulni.
Tényleg, ez kezeli a Garmin radart? -
zsocy
őstag
válasz szimpláncsak #253849 üzenetére
Nekem nem is a bandázs tűnt fel hanem hogy miért balra áll az a computer tartó konzol? Van valami tudományos oka, vagy csak így tetszik?
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #253916 üzenetére
Nálatok nem pont tilos a bringára villogó fényt rakni?
Amúgy egyetértek, a villogás észrevehetőbb. Ha egy pillanatra elgondolkozik a másik fél hogy mi villog ott, akkor már észre is vett, és lehet már nem megy neked.
A Garmin radar amúgy megoldja ezt is, az olyan idegesítő villogást művel ha autót érzékel hogy nem csoda hogy kikerülnek. plusz olyanért még senki sem dudált rám mert erősen világítottam, olyanért már szóltak hogy nem ment a lámpa. Lemerült menet közben és nem vettem észre, jogos volt a duda az autós részéről. -
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #253984 üzenetére
Nem semmi az a táv, és szerintem a 25-ös átlag is jó hozzá.
Ezért mondjuk hogy ha venne egy jó bringát, kb. bárkit lenyomna a sráccserébe Fultonnak szeretettel:
Tegnap a lovardában lőttem ezt, a helyi karbantartó/lóganézó bácsi jár vele, a táskában a lószerszámok, a vizes palackban szerintem pálesz És erre tökéletes ez a gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest