Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz parandroid #301271 üzenetére
Itt a Beryl hurrikán maradéka tette helyre a várost tegnap. Késő délutánra ígérték, de 1 körül elkezdett szakadni az eső. Hívtam gyorsan asszonyt, hogy legyen kedves pattanjon be a kocsiba és vigyen haza, mert ebből később gond lesz. Délután 4 körül már állt a város, több út víz alatt volt, helyenként egész éjjel nem volt áram, stb. Végül nagyjából 100mm esett le 24 óra alatt. De a meleget legalább elfújta, lehet menni bringázni, csak tényleg semmi értelme nem volt lepucolni.
-
stickermajom
addikt
Térdes kép nem készült, csak kezes.
Meglepő módon nem száradt fel a tegnapi eső. A D02S pofák nem voltak valami jók ebben az időben, jöhetne már a rendes.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #301507 üzenetére
2 hét után bringán ültem a bordáimmal, csak csapatni nem tudtam, illetve le és felszállni volt rossz.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #301575 üzenetére
Elteszem, mint rossz példa. Jó 3 méterrel előbbre került vele a fékezési pont, az ívről is leestem vele egyszer.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #301589 üzenetére
..Shimanonak a betét gyártást. Egyetértek.
-
stickermajom
addikt
válasz dom1n0 #301655 üzenetére
Hát nem tudom, nekem anno az Oakleyről kb egy év alatt lejött a lencse színezése, pedig nem csináltam vele semmi különöset. Azóta nem vagyok hajlandó megfizetni az Oakley felárat. Most legutóbb utcára egy random amerikai szupermarketben vettem szemüveget, kettőt adtak 21 dollárért. Rendes CE, polarizált..
-
stickermajom
addikt
Múltkori sarazás okán szétszedtem a bringát és átnéztem most este. Minden ok, egyik csapágyra mondanám hogy lassan cserés, de szezon végég kibírja.
Csapágy présből van ajánlott jóáras Aliról? Már csak az hiányzik és akkor az év végi 250 dolláros szervizből mindent meg tudok csinálni magam is.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #301863 üzenetére
Rakd be az összefoglalóba:
Ki itt belépsz, tudd: #szarminden
-
stickermajom
addikt
válasz lsebestyen #301914 üzenetére
Lehet Tin azért nem ír egy ideje, mert Z2 kommentátorkodik.
-
stickermajom
addikt
válasz lsebestyen #301949 üzenetére
Potom 16 ezer dollár? Nem véletlenül out of stock akkor.
-
stickermajom
addikt
válasz ZavaBalazs #301954 üzenetére
Adóval átszámolva újonnan itt 4,8 szóval én a helyedben lecsapnék egy ilyen lehetőségre!
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #302019 üzenetére
Jó is hogy feljött a téma, mert megtaláltam a helyet ahova küldi a bikeshop: [link]
Itt vannak 50km-re még postázni sem kell, előre foglalva napon belül megcsinálják.
Sőt, most nézem mondjuk július 23-ra lenne is időpont, ha kéne. Akkor ez így még szezon közben is sima.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz balintbaba #302041 üzenetére
Amúgy mire használod az Izzo-t? Nekem kezd szétesni a kép. XC-hez nehéz, a trail részét kiherélted a gyorsabb gumikkal. Ráadásul még a színe sem fulton approved.
Nem olvastam az előzményeket, netán jjeahh downcountry álmát valósítod meg?Félre ne értsd, nincs benne rosszindulat, csak úgy érzem le vagyok maradva valamiről.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz balintbaba #302053 üzenetére
Annyi már a snowflake mindenhol, hogy inkább hozzáteszem.
Köszi a választ, így érthető!
Ma megvolt a szezon első zakója. Szokás szerint saját hülyeség miatt, rendkívül balfasz módon. Elengedett egy csaj, a barátnője előrébb kereste az egyik keresztező lovaskocsi úton. Mondtam neki, hogy érkezik a barátnő, minden ok és paff, azzal a lendülettel beestem vissza a pályára. Kifordult egy szikla az első kerék alól amit nem is láttam, mert ugye épp beszéltem.. Strava alapján 27-nél estem el, pár sziklán landoltam. De kaptam egy erdei túrát a hegyimentők szponzorálásával!
Bringa ok csak a fékkarok kaptak, én lezúztam a bordámat, illetve valahogy repülés közben beüthettem a vádlimat a vázba, mert abba rögtön beleállt a görcs és most fel van dagadva. Gatya és kesztyű kuka, mindkettő elszakadt.
NSFW kép, mert látszanak a bájaim: [kép] Lehet a nézegetéshez hallgatni jó zenét: [link]A fejembe vettem, hogy vasárnap bringázok úgyhogy ajánljatok valami jó fájdalomcsillapítót.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #302063 üzenetére
Fel se kell írni, elég ha bemegy az ember a nemzeti dohányboltba. Mit mondjak elég rosszul aludtam, nem lesz ebből vasárnap semmi. Marhára fáj az oldalam.
vallas Hú tényleg, asszony vagy 3 dobozt költöztetett. És mivel gyakorlatilag soha nem szedek ilyesmit attól én nagyon jól vagyok. Legutóbbi bordarepedésnél szedtem be egyet, 2-3 másodpercet csúszott a kép a mozdulataimhoz képest.
-
stickermajom
addikt
válasz lsebestyen #302111 üzenetére
Ez egy jó esemény a topiknak: Z2, wax. Remélem mielőtt vége az Aliexpresses rendelések is szóba kerülnek. Mi Pogacar véleménye az NRC szemüvegekről, melyik csapat használ ZTTO sort, stb.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #302126 üzenetére
Na itt milyen jót tudnék esni.
-
stickermajom
addikt
Nem tudom mi van mostanában Alival, de nagyon felgyorsult. Filléres ingyen postás szelepmag csomag egy hét alatt megjött. Ezekre az apróságokra ez így egész élhető már.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #301575 üzenetére
Shimano a kukába megy szerintem, a Galfer az első kör végére bitang volt.
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #302167 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz mauimagic #302238 üzenetére
Még flamelni sem érdemes rajta annyira túlzottan leegyszerűsítetted. A helyes megfogalmazás - mint mindenhol - az "attól függ" lenne itt is. Milyen talaj, milyen meredekség, milyen tempó, milyen kerékpár. Például egy lobogós szakaszon kanyar előtt simán megvan az 50/50 arány, nagyon meredeken viszont nyilván előre tolódik ez.
-
stickermajom
addikt
válasz jjeahh #302440 üzenetére
Csak zárlatos ne legyen a sok víztől az eparipa.
Nekem ezt dobta fel a Youtube most reggel: [link] Bírom ahogy halál lazán kommentálja végig a pályát, én nem tudnék megszólalni a rettegéstől.
Mint kiderült itt van 3 órányi autózásra a pályarendszer, felkerült a bakancslistámra.
-
stickermajom
addikt
Ma felültem a görgőre kicsit átmozgatni magam. Fel és leszállás még fáj, vádlim már rendben, csak a tenyérnyi hematómát szorítja a lycra a combomon.
-
stickermajom
addikt
New bike day!
Kivételesen nem nekem, hanem a kismajomnak. Nem nőtte még ki a Precaliber-t, de két héten belül betölti a 4-et, muszáj elkezdeni megtanulni fékezni. Szezon végén/következő szezon elején szeretném elvinni pár flow trailre vele. 66 fokos fejcső szög, 74 fokos nyeregvázcső szög, hidraulikus tárcsafékek, ahogy kell. Ráadásul még a markolat és az extra pedál amit elhoztam is fultonriogató színű, így jövőre biztos felveszik a helyi óvodai nemváltoztató előkészítő csoportba.
Trek majd megy az apróra, elég nagyot ugrott most az áruk.
-
stickermajom
addikt
válasz Toobee #302531 üzenetére
Van belőle olyan változat amin elöl van egy 60mm-es levegős teló.
Nagyon sokáig nem volt rendes bringám, a tanyabike-kal
ugráltunk lefele a partoldalról amíg el nem hajlott a villa. Aztán egy Kona Scrappel ment a “downhill”, mert fullyra nem volt pénz.
Szerencsére a kölyök imádja a bringázást, így igyekszem megadni neki amit lehet. Minden nap bringával megy oviba, járunk egy parkba gyakorolni különböző elemeket, Magyarországon pumptrackre jártunk hogy szokja. Kevesebbet is esik, mint az apja. -
stickermajom
addikt
válasz Csokicsibesz #302709 üzenetére
Múltkor sikerült egyszer a 8,04l/100km max 110-zel! Tökre boldog voltam.
Nem bírtam magammal, az elmúlt két napban a ingázást bringával csináltam. Gyökkettővel, minden bukkanónál kiállva, mert minden úthiba fájt a bordámnak. Aztán tegnap hazafele leszakadt az ég és siettem haza, mondanom sem kell nem sokat aludtam az éjszaka megint. Asszem' legalább egy héttel kitoltam a gyógyulást..
Illetve végre találtam rendes takarítócuccot, 2 literes kiszerelésben van izopropil alkohol jóárasítva.
-
stickermajom
addikt
válasz Csokicsibesz #302784 üzenetére
Áh nem akartunk a pickupot, ez egy Outback, ráadásul csak 2.5i. De hát ugye az 1.6 tonna súly meg az állandó összkerékhajtás.. Cserébe legalább a benzinnek 430 körül van literje.
-
stickermajom
addikt
Fully fenntartás margójára: Metában a gyári Enduro csapágy darabja 10k és van belőle 10 a bringában.
Rendeltem inkább aliról Fushi márkájút próbára.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.