Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HEAHEA

    tag

    válasz Kro #286704 üzenetére

    A Topeak- től. mint korábban írtam van három táskám: Backloader, Midloader és Toploader, ami chubby2o6 -nak is van. Elől van a gravelemen, de nálam hajlamos elcsúszni oldalirányba és beleérnek a térdeim tekerés közben, igazgatnom kell. Próbáltam hátra is rögzíteni, ahogyan ő, de nekem akkor is zavar tekerés közben. Az egyik táskának a gumis húzókája kiszakadt, úgy bütyköltem meg, nem egyedi eset volt,a Rose oldalán írták a vásárlók, szóval csak óvatosan húzogatni, ha ilyet veszel !
    A Backloader az tépőzáras, csatos megoldással rögzül a nyeregcsőhöz és a nyeregsínhez, szóval nem kell szerszám hozzá, de megpakolva maceránsabb le-, feltenni. Ha most vennék, valamilyen sínes, bepattintós lenne.
    Viszont használok övtáskát is (Osprey). Nem izzadt bele az egész hátam, stabilabb, szerszámok, esődzseki, kulacsok is beleférnek, vagy ivótasak. Viszont a munkásruháim nem férnének be, viszont mikor övtáskákat nézegettemm többek között találtam ezt is:
    [lMero Mero Piha] Ha akarod kormánytáska, ha akarodd övtáska, nem izzad bele az egész hátad. 3l összecsuka, de 6l-ig bővíthető, szóval akár a munkásruhák is beleférhetnek. Van irat, kulcstartó rekesz, így egy kis váztáskát is kiválthatsz vele. Ahogy néztem, gyorsan le, felhelyezhető, sokoldaló táska. igaz nem olcsó, láttam más megoldásokat is, pl. [Fjallrave-t] .

Új hozzászólás Aktív témák