Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Kro #285900 üzenetére

    + #285899 fattyu

    Mindkettőn tök ugyanaz a
    - nyereg: CUBE Natural Fit Nuance Lite
    - nyeregcső: CUBE Performance Post, 27.2mm
    - stucni: CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
    - kormány: CUBE Flat Race Bar, 660mm
    - markolat: ACID Travel

    Elvileg ugyanaz a nyeregcső szöge is (73°), a reach viszont 6mm-el hosszabb a Nulane-en (406 vs 400), illetve ott a lefelé fordított stucni még hozzáad egy kicsit a 6mm-en felül is.

    Ebből számomra az következik, hogy ugyanahhoz a pedálpozícióhoz ugyanoda kell állítani az ülést, de semmiképp sem hátrébb, hiszen még ugyanoda állítva is közel 1 centivel nagyobbat kell nyújtózni az új bringán.

    Nincs baj semmivel, csak túl van beszélve a dolog. Teljesen normális ülésbeállítás ez, fokozatosan állítgatva és próbálgatva, és majd meglesz a helyes pont. Az adatokból és a geóból is ki lehetne számolni, és amúgy eleve arra állítottam be, az nagyjából jó is lett, csak picit magas volt az ülés. Annyi a változó a képletben, hogy az előző bringán a nyereg pozíciója a pedálhoz képest teljesen jó volt, a kormányé viszont nem volt az igazi, szerintem picit közelebb volt, mint kellett volna. Az új bringán az a +1 centi szerintem pont jó lesz, csak a nyereg pozícióját kell megtalálni, az meg ennyire pöcsölős (nekem).

Új hozzászólás Aktív témák