Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz MPowerPH #284060 üzenetére

    Lehet a sok tekerés hatása rászólni sem szeretnék, az eddigieket tudom mondani, még eddig (kopkopkop) nem volt gondom az öltözködéssel. mindig sikerült eltalálni, ha sokat mész ráérzel és pillanat alatt döntöl mit veszel fel - ismered a tested.
    Megnézem kint hány fok van épp, megnézem az időjárás app-ot, mit ír arra az időre amikor még valszeg úton leszek, estére hány fok stb.. az alapján pillanat alatt be lehet lőni és mész.
    kritikus helyzetben volt hogy kicsit növelni kellett a fordulatot hogy komfortos legyen a vége fele, (pulzus emelés). max szél mellény (ha mezben megyek-de nagyon ritkán vittem eddig). Dzsekinél az sem kell.

    Van 3 aláöltözőm, nyári - átmeneti - téli, egy szélmellény, hosszú mez, dzseki, két nyári mez. 2 nyári rövidnadrág (1 vékony castellis, 1 Progetto X2 Air), egy hosszú thermo nadrág, nyári zokni, téli zokni, alá zokni, kamásli, csősál, átmeneti kesztyű, téli kesztyű, cipőből csak nyári/átmeneti, ennyiből az egész szezont lefedem-ezek variációjával maximális komforttal. néha bele gondolok - de jó hogy már túl vagyok a "mit kéne venni, milyen méret stb sorokon". Összeállt minden. De ezt végig kellett járni, küldözgetni ..hosszú volt, kockáztatni a visszaküldésnél főleg külföld..azért ezek kicsit "hideg" dolgok voltak - de rendben lezajlottak.

Új hozzászólás Aktív témák