- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz mauimagic #281070 üzenetére
Nem, semmi irónia, tényleg mind szar. Koreaiakat személy szerint nem kedvelem, de ők nem annyira szarok (az olcsó beltérrel volt a legnagyobb problémám, amikor legutóbb néztem őket). A japánok a legkevésbé szarok, csak a honda ocsmány, a toyotára meg haragszom, mert egy éve képtelenek élőben mutatni nekem egy új priust. A mazda meg most áll le a hatossal, maradnak náluk is a suvok, meg a hármas (a kettes meg egy yaris). Szóval fogalmam sincs, legközelebb milyen autót veszek. Tényleg mind szar. De legalább kurva drágák. Ami 1000% biztos, hogy kínait soha.
Yyeahh: Ja, most már stúdiórol beszélünk? Ahhoz nem ertek, Én itthonra veszek hangfalat, meg az autóba. De az kizárt, hogy igényes, profi stúdiókben aliexpresses kínai cuccokon dolgoznak.
Amúgy jó ez az ötlet, hogy összehasonlításhoz ne a profi cuccokhoz hasonlítsuk az alis, meg temus kínait, csak az a helyzet, hogy akkor elveszik az árelőny, ami marad, azt meg kb pont a minőségi különbség (+ garancia, + support) indokolja.
Szerk.: A Gore-ral kapcsolatban nincs semmi fetisizmus, felénk gyakran akciós, ismerem, szeretem, bevált. Biztos, nem prémium, profi cucc, mert akkor nem tudnám, és nem is akarnám megfizetni. A Dura Ace is jobb cucc, mint az én 105-öm, de minek vegyem, ha úgysem tudom kihasználni az előnyeit? Még az ultegrára sem bírtam rábeszélni magam, pedig arra telt volna. De minek? Ugyanaz, mint a hangfallal, meg a hangrendszerekkel: vehetnék itthonra profi cuccokat, de minek? Castellit, Ryzont, vagy Raphat sem veszek, pedig biztos kurvajók, de nincs rá szükségem. Biciklis, meg futócipőből is mindig a kifutó, outlet modelleket keresem: ha jó volt 2-3 éve, nekem bőven jó lesz még mindig. Cserébe olyankor kerülnek annyiba, mint egy normálisabb minőségű kínai, ami szinte biztos, hogy még mindig nem olyan jó.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest