Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Hasaggymeg #276376 üzenetére

    Csak azért írtam ezt, mert sokan tényleg azt hiszik, hogy az a jó ha semmi ellenállása nem lenne a hajtóműnek, ami szinte megoldhatatlan lenne vagy értelmetlen.

    jjeahh: Szerintem az a lényeg, hogy aki ide ír, mindenki mozog, sportol valahogy, ahogy neki jó és ez a lényeg. Az átlag ember hízik csak, mint a malac, de akkor sem akar semmit változtatni. Ha görgő akkor görgő, az is edzés, valaki bírja ha monotonabb az edzése. Másnak meg maga a levegő (ha nem is mindig feltétlenül tiszta, sajnos) meg a természet is fontos. Az igaz, hogy család, munka, gyerek mellett nehéz, de ha valaki elszánt megoldja ha tudja.

    Csokicsibesz: Hasonló volt múlt héten, nem volt ovi csak 8.-ától, így a gyerekkel 11-ig voltam otthon, utána délutános műszak. Ezzel is csak az volt a gond, hogy múlt héten szép idő volt, most meg hiába lenne időm, az időjárás rossz.

    Dark Archon: Dettó ugyanez. Nézegettem a Deore 12s és az XT 12s-t is. A váltó és a kar nem drága annyira, viszont a lánc és a sor igen. Igaz, hogy tartósak is, de feleslegesnek éreztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák