Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Friczy

    senior tag

    válasz Tin #263908 üzenetére

    Meglepő módon a legutóbb vett három bringának jó volt a gyári nyerge nekem (egy Cube és két Trek), azóta egyedül az országútin (Trek) kellett nyerget cserélni, de csak egy baleset miatt, amelyben elhajlott a nyeregpálca. Oda meg be tudtam szerezni egy régebben már megismert Selle Italia nyereg típus (SLR Man Gel Flow) még elérhető darabját (már kifutott típus sajnos).

    Amikor még sok évvel ezelőtt kerestem nyerget, akkor kipróbáltam néhány komolyabb nyerget (Selle San Marco gyártmányúakat), az egyik nekem borzalmas volt, a másik elviselhető, de nem az igazi, utána vettem egy Selle Italia SLR Gel Flow nyerget, az géles létére is a keményebb fajtából volt, az bejött, használtam vagy 10 évig, hosszú utakon is jó volt. Nem mondom, hogy nem fáradtam el rajta, de kilenc napos sorozatterhelés is nagyobb problémák nélkül megvolt napi átlag 160-as távokkal, így jónak mondanám :)

    Azóta is ha saját magamnak vagy a feleségemnek vettem nyerget, maradtam a márkánál, eddig nem bántam meg. Az árán kívül semmi baj nincs velük.

Új hozzászólás Aktív témák