Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sebgutkopf #207005 üzenetére

    Megnéztem a vididet már tegnap, nagyon királyul néz ki, meg le a kalappal ahogy vereted lefel e (: Jump line nálam biztos kimarad, több vidit néztem róla, rutin nélkül felejtős 2-3 év múlva talán, ha fel sikerül fejlődni.
    Én is átgondoltam, mert megmondom őszintén, ha itthon is megyek 2-3 lefele sessiont, akkor másnap azt már érzem magamon és olyankor max aszfaltos/sík terepes tekerés jöhet szóba.
    Ezt a 4 napos dolgot snowboardozásnál ugyanígy átéltem, reggel kb elsők közt fel a pályára, nap végén utolsók között le a pályáról /ráadásul ha nem lifteztél, akkor feketén kellett lejönni/, mert hát ugye ki van fizetve, itthon nem nagyon van értelmes pályára lehetőség. Mondanom se kell 4 nap után kb kivoltam, mint a bulgárszatyor..
    Annak fényében amit mondtál szerintem egy 4 napos kiruccanás jó lehet, amiből 2-2.5 napot vállal az ember a pályán, a többi az pihi.
    Itt amit írsz még az ebike-al kapcsolatban, én is gondolkoztam rajta, csak azért elég horror áron vannak az értelmes típusok. Én előítéletes voltam velük kapcsolatban, de pl ha elmegyek a szokott helyemre lefelézni, akkor az én erőnlétem max 3 kanyart bír el, mert 2 mászás után már a 3. lejövetel is fogösszeszorítós, illetve mikor már kivan az ember fizikailag nyílván lefele könnyebben történik baleset, ami meg nem hiányzik. Emiatt tök jó lenne, hogy felfele a rásegítés felvisz és tudnék menni mittomén 5-7 kanyart is akár.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák