Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Redneck #192232 üzenetére

    Ahogy Runner is írta, hétköznapi használatra, főleg többnyire aszfaltra, de max egy-egy rövid földes, kavicsos szakaszra a legjobb választás egy 28-as trekking. Tekerni is könnyebb, kezelhetőbb is, kényelmesebb is, alkatrész is van hozzá, és nem utolsó sorban jobban is néz ki. Aztán hátha rákap, hogy azt a fagyit 2 faluval arrébb is meg lehet enni, és akkor hétvégenként lesz egy kis sport is.

    Én pl. asszonykát elrángattam a hétvégén Mainzba “fagyizni”, 105-110 km lett a nap vége, az ideális trekking-terep volt: 90% aszfalt, ebből olyan 10-10% pocsék, illetve térkő, vagy kockakő, a maradék 10% meg gravel. Országútit nem vittem volna ilyen terepre, a MTB meg erős túlzás, és aszfalton az út 70%-ában csak fölöslegesen égeti az energiádat.



    Kicsit ezek a 40-es Schwalbe G-One Bite gumik is túlzás szerintem, mivel nekem 80-90%-ban aszfalton (igaz, szar, városi aszfalton) fog menni, ezért mindenképpen csere lesz.

    Azt nem tudom, hogy a Speedből be merjek-e vállalni egy 30-ast, vagy maradjak a 35-nél? Egyelőre az utóbbira hajlok. Esetleg Contiból valami hasonló inkább aszfaltos gravel gumi? A Speed King nekem még mindig túl agresszívnak tűnik, az Urban gumijaik meg fogalmam sincs, milyenek lehetnek...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák