Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bardi

    aktív tag

    Ma kipróbáltam a két új lámpámat, az egyik egy Lumintop B01, 21700-as akksival, a másik pedig egy itt ajánlott, majd mások által szétfikázott 3 ledes alis lámpa :)
    Először az alissal indítottam, városban szerintem elegendő a fénye, 3 mód van, kis fény, nagy fény, és villogás. A középre felhelyezhető tartó bár használat közben praktikus, de nem igazán gondolták át, mert alig lehet leszedni a lámpát róla, csavarhúzóval kell lenyomni a rögzítő pöcköt.
    Aztán jött a lumintop, ezt hogy őszinte legyek nem tudom, hogy itt találtam, vagy máshol keresgélve. Ezen már 4 mód van, kicsi-közepes-nagy és turbo. A led elhelyezése miatt egyszerre világítja meg a kerék környékét, illetve előre. Csináltam egy videót, de elég gagyi lett, az elején az alis lámpa megy, aztán meg a lumintop.
    Úgy érzem a kettő elég jól kiegészítette egymást, mert a lumintop esetén van egy sáv, ahova nem jut sok fény, de ami biztos, hogy egy fejlámpa is kéne, hogy ne a kormányt kelljen rángatni kanyarban.

    Akksival a lumintop kb 2,5x drágább, de úgy gondolom ennyivel jobb is, viszont véleményem szerint a másik, alis csoda, abszolút megéri az árát, ajándék elemes hátsó lámpával volt 6500, városban este ez már nem csak arra jó, hogy mások lássanak, hanem ténylegesen hozzátesz a felhasználó látáshoz is. Már csak a lidl lámpáját kell kipróbálnom sötétben, de azzal megvárom az óraállítást, akkor már biztosan sötétben tekerek haza munkából.

    Illetve újabb tapasztalat az igpsport órával kapcsolatban, eszméletlen nehezen talál gps jelet, amikor már elővettem a telefonom, hogy mérem azzal, akkor tért észhez. Utána meg itthon a bluetooth kapcsolattal voltak gondjai, gyorsabb lett volna a fájlt feltölteni stravára...

    '92 Honda VFR 750

Új hozzászólás Aktív témák