- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ma délután lementem Kecskemétre, megnéztem ezt a Specit
Röviden, sajnos nem hoztam el
Hosszabban. Pöpec állapotban volt, szép tiszta mindene, kerekek karc és felütés mentesek, a vázon sem volt semmi karc, hajtókaron még a festék sem kopott, váltó szintén, zsír új 0km-es Maxxis gumik, tényleg nagyon szép volt... viszont amikor fejre állítottam, és elkezdtem alulról nézni és ugye mivel karbon, igyekeztem minden négyzetcentit jól megnézni, nincs-e hiba, szóval leszedtem a váz alját védő műanyag burkolatot, és sajnos hibás volt. Egy kb 200 forintos nagyságú helyen 3-4 kisebb repedés szerű volt, egymásból kiindulva. Bíztam benne, hogy csak a fényezés tört meg, de annál mélyebbnek tűnt sajnos. A srác is rácsodálkozott, próbáltuk nézni a vázon belülről, onnan nem látszott semmi, viszont így sem mertem elhozni, nem tudom mennyire lehetett komoly. Ha csak kis repedés, az sem szerencsés egy ilyen bringánál.
Végól abban maradtunk, hogy felveszi a kapcsolatot a bolttal (Budapesti vásárlás) és meglátjuk mi lesz.Ettől függetlenül kipróbáltam, mentem vele egy kört, a méret szerintem tökéletes volt, tényleg nem hosszú bringa, de nem volt kicsi egyáltalán.
Mindent összevetve örülök, hogy lementem megnézni és ráültem, így már nem aggódom annyira a régebbi geo-k miatt, mert ez nagyon bejött, van +1 viszonyítási alapom. A bringát sajnálom, megvettem volna, de így nem.
Szóval majd legközelebb, addig keresek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs