Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #130842 üzenetére

    Nem tudom milyen felniről van szó, nem olvastam a teljes históriádat, de ismerős az érzés, nekem a trekken van valami fos bontrager tubeless ready felni, amihez gagyi felniszalagot adtak, és minden egyes alkalommal kínszenvedés rajta a gumi csere, mert sosem pattan a helyére, 4.5 barnal sem.

    Én is azt hittem hogy a gagyi, eldeformálódott felniszalag a hibás, lecseréltem újra, akkor kevesebb szenvedéssel de helyre pattant, aztán gumicsere volt megint, és most az elcsúszott szalagnál ismét nem megy helyére, ezért az első kerékben van 1 hatalmas 8as.

    Azt mondtad évi 1-2 defekted van, az nem olyan vészes, nekem idén az első hardtailes kiruccanáskor egyből összejött, talán túlzottan alul fújtam, a bergához képest, 200m terep után, lapos lett, ennek ellenére a szerviz után (csak az abroncs egyik oldalát pattintottam le a felniről) tökéletesen visszament a helyére és nem volt benne se 8 se tojás.

    Szerintem a felniszalag be tud zavarni, ugyanakkor nem mind1 a felni típusa, és a gumi ami rámegy sem, ha kifogsz egy rossz kombót azzal szenvedés a csere.

    A szigszalag meg univerzális, talán ha duct tape típusút használsz akkor le sem kell cseréld, az eleve van olyan vastag mint egy rendes szalag, és biztos hogy sosem mozdul el.

    (#130847) pc360
    Ebben igazad van, nem terepezésre lett kitalálva, de elmegy ott is ha nagyon muszáj, csupán leírtam, hogy senki ne várjon csodát tőle, mert a döngölt földet elhagyva már nem mókás vele haladni.
    Elöl nincs akkor súly a bringán mint hátul, nem kell előre sem traktor, elég egy xking, az elmegy mindenhol, és nem fog vissza annyira aszfalton sem, viszont bármilyen szar, avaros, fadarabkákkal teliszórt terepen lehet benne bízni.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák