Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #112857 üzenetére

    Hidd el, hogy lopják a jobb bringákat is. De például nyugaton az a kommersz bringa, ami nálunk a "jobb". Lásd a legtöbb Cube-on nem azért van gyárilag kitámasztó tartó konzol, mert a magyar "ki nem adom a kezemből a 300e-s bringámat" emberke igényli. És a legtöbb lopott onnan jön.
    Nyilván ha regisztrálva lennének a dolgok, akkor azért fizetni kellene. Ingyen nincs semmi. Ha van egy 100e Ft-os bringád, akkor fizetnél 15e Ft-ot azért, hogy biztosítva legyen, meg benne legyen egy rendszerben? 4 év alatt fizetnél érte 60-at, amire a bringa már csak 50e-t ért? De ha ezt bevezetnék, hogy országos adatbázis legyen, akkor minden bringára kellene, hogy "kitermelje a működési költséget". A kocsmába járósra is, meg akinek a 20 éves tescós fully a munkába járós, annak is. Lenne felháborodás.

    Lopás ellen nem tudsz mit tenni, hozzátok is bemehetnek a tárolóba. Ismerőstől is vitték már el a gyerek triatlon csapat bringájának egy részét, mert szegények elvállalták, hogy a kocsiba befér, majd másnap mindenki érte megy.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák