Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz parkr #111915 üzenetére

    Köszönöm.

    Más:
    Tegnap barangoltam kicsit egy eddig fel nem fedezett erdőben, és ezt azt is jelentette hogy jó párszor eltévedtem, és járatlan "ösvényeken" vágtam át, aztán a mezőn is sokat mentem csak úgy keresztbe mindenen. Kiemelném hogy a Conti X és Race KING szuperül tette a dolgát, talán azt leszámítva hogy a hátsó szárazabb úton elég hamar megcsúszott. (az eddigi moderáltam nedves utakat nagyon imádta)

    Viszont nem volt defektem, és ma reggelre sem eresztett le, pedig sok helyen tüskés ágakat feszegetve tudtam csak elmenni stb, elöl 1,5 hátul 2 bar alati nyomással. Mindkét gumi a legolcsóbb verzió hightech védelem nélküli drótos.
    Aki pénztárcabarát abroncsot keres annak ajánlani tudom, habár az kérdéses mennyit fog menni, a gumi profilok szélei elég csúnyán lekoptak hátul (800km), és már elöl is látszik 400km.

    (#111922) StLui

    Igaz hogy nem járok sűrűn a lidl be de én még az életben nem láttam ott bringás cuccot. Létezik hogy ez csak nálatok divat? Még kesztyűt v villogót sem, nem hogy állványt meg minipumpát, meg hasonló jóféle cuccokat.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák