Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    válasz ivana #109235 üzenetére

    Emelkedő annyi van, ami van egy 6 vasúti vágányt áthidaló felüljáró, amire napi szinten fel kell tekerni, más különösebben nincs. Nagyon alkalmi jelleggel pedig néha lehet elmennék vele olyan 50 km alatti kerekezésre a környéken és vannak hidak, kicsit terepesebb alsórendű utak. Illetve a városban (nagyváros) szinte minden gyalogos átkelő helyen keresztezi egymást a kerékpárosok és biciklisek útja (mikor melyik van kívül vagy belül).
    Ezért szimpatizálok egy agyváltós trekkinggel és mert anno volt egy viszonylag problémás MTB-m, az agyváltótól azt remélem kevesebb gond lesz vele, kevesebb gondozást igényel, régen mindig olyat akartam.

    Van a családban régi Csepel (meg új is, nehéz is lassú is), tudom, hogy a régi örök darab, de jobb szeretem a kicsit modernebb mint a hagyományos dolgokat. Irodai munkáról van szó, mások így is 150k feletti kétkerekűvel járnak, de úgy egyébként is annyira minimálra nem szeretném levinni a dolgot. Újjal nem villognék, de melóhelyen és otthon is van saját tárolónk, így a biztonsági szempont nem olyan kritikus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák