Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RaiZka

    tag

    válasz belaazallat #100534 üzenetére

    köszi újra és újra. :)

    jjeahh valamelyik képeden látszódott a km órád, tudnál nekem mondani egy típust vagy linket? Biztos írtad már, de elkerülte a figyelmemet.

    (#100533) 6030D illene arra mennem mostanság, mióta ilyen retek takony idő van, azóta inkább BP fele vettem az irányt.. Nem lenne kényelmetlen haza, mert most is a giro rumbleban tekerek csak nincs benne a klipsz.

    (#100535) Zsohi mi takar h nem bírta? Milyen lett végúl előre? Szervízes javasolta, hogy Shimanokat nézzek előre és hátra is a mostani CTM által átcímkézetg Joytech helyett.

    (#100536) Hasaggymeg tény, hogy koszolódik, pont ma mostam ko :) Mondjuk ennyiért nekem nagyon bejött eddig :) 20-at már nem adnék érte..

    (#100541) .mf
    Előre én is BM-et (Ixon IQ Premium) gondoltam de mivel nem volt készleten így hegyimorc által is ajánlott Osram FX35 lett. 2db-ot vettem kapásból mivel baromi sokat járok sötétben. Eddig tökéletesen elégedett vagyok velük. Csak azért cseréltem le az egyiket mert brutál villámakció volt az Osram FX70-re az emagon.. jelenleg az FX70-FX35 párossal nyomom. A 35-höz normális akksi (2db AA) kelL, nálam 2.5órát bírja max. fényerőn. Pont azon gondolkodom, hogy az egyiket eladom majd. (nem célzás :D )
    Hátulra pedig bikefun twin került, illetve kiegészítőnek 2db ebayes villogó a támvillára. Ez utóbbi kicsit gagyi, de a célnak megfelel :) Ha jjeahh kolléga irányát követed akkor mindenképpen nézz be az elemlámpa topicba is, mindig találsz kuponokat gearbestre. Tényleg brutál erős az S2+, de egy harmadik lámpa már túlzás a bringámra ;]

    (#100546) bunddog nem ragaszkodom hozzá. A szervízes ajánlotta, hogy Shimano agyakat nézzek. Próbáltam nem a legalját ás nem is a legtetejét nézni, hiszen csak egy alap trekkingem van.. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák