Hirdetés

Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Ugyan én nem a PH!-s csapatban indultam de azért írok én is egy rövid beszámolót. Egyébként elnézést, hogy nem kerestelek meg titeket, meg nem mentem oda, de elég keveset tudtam így is pihenni, nem nagyon akartam elmászkálni két pihenés között, inkább megtömtem magamat majd pihentem :)

    Pénteken délután 4 óra felé értünk a táborban, addigra a csapatom többi része már félkész állapotban volt a táborállítással, így mi hamar készen voltunk. Egyszer bringával, meg egyszer gyalog bejártuk a pályát és örömmel fogadtuk hogy eső ellenére nincs sár, de azért az időjárás előrejelzés hervasztott, de reménykedtünk. Elég későn mentem el aludni és elég hamar keltem (köszönhetően a hajnalig hangosan pofázó szomszéd csapatnak...) így végül csak 3 órát tudtam aludni, ami nem volt túl kedvező másnapra nézve :)
    Az egyesületünkből (hegyimazsolák) három csapat és egy solo indult és szerencsénkre sok segítő volt mellettünk.
    Tehát szombat, verseny, a mi csapatunk (Family Guy) ugyanabban a kategóriában volt mint a Guruló Kockák (Hobby - I. ), sajnos csak négyen jöttünk össze, de azért a nevezettek alapján bizakodtunk egy dobogós helyezésben. Verseny elindult, szerencsénkre száradt a pálya, mire én kimentem már csak ilyen gyurmázós sár volt ami nem ragadt rá a gumira, de tapadt mint a franc, ezért a 2.0-ás ballonos külsőm nem volt a legjobb választás. Az első majd a második részeredménynél körvonalazódott igazán, hogy számunkra az első hely esélytelen (Meridás droidok), de a második hely még befogható, éreztük hogy ez a Sólyom team és köztünk fog eldőlni. Párszor felhoztak minket, de sokszor sikerült több perces előnyt szereznünk előttük. Jött az éjszaka és a fordulópont számunkra, ugyanis úgy volt, hogy egyik csapattársunk éjszaka nem indulhat betegsége miatt, ugyanis túl sokat kockáztatott volna, így hárman maradtunk, 3 köröztünk, de nem sokat tudtunk pihenni. De aztán úgy tűnt nem lesz gond a negyedik emberünkkel így éjjel csak egyszer-kétszer maradt ki a körből, ugyhogy személy szerint hajnalban egy órára le tudtam pihenni, de aludni nem sikerült. Éjjel volt nálam egy kis gebasz, az éjféli etapom utolsó körében elvesztettem a hátsó lámpámat, egyik mögöttem jövő mondta még a réten hogy nemrég leesett itt a lámpám. Nem foglalkoztam vele, úgyis utolsó köröm, gondoltam majd utána megkeresem. Rögtön miután kiálltam mentem tovább a bringámmal (nem a pályán) vissza a mezőre és gyalog alaposan átkutattam a mező melletti pályarészt de sajnos nem lett meg. A másfél órás pihenőmből így 40 percet el is csesztem, majd bekajáltam (kb fél kiló friss pörköltet:D) ugyhogy kicsit féltem hogy elrontom a gyomromat de végül bírta a kiképzést. Éjfélre már két kör előnyünk volt a harmadikkal szemben, ugyanakkor két kör hátrányunk az elsővel szemben. Reggelre sajnos ez leredukálódott 1-re, így féltünk hogy esetleg feljönnek, ők mégiscsak hatan vannak, frissebbek, jobban tudnak hajrázni, de nem hagytuk magunkat! Délelőtt 10-re visszahoztuk magunkat, 2 és fél körös megnyugtató előnyünk lett a harmadikkal szemben, innen már csak be kellett érnünk. Végül sok körrel levertük őket, mivel a végén már a sárban, esőben nem tekertek, így sikerült a célunk, a második hely! Az elsők pedig 3 körrel vertek meg, ami szerintem nem is olyan rossz, mivel mi mégiscsak négyen álltuk a sarat, talán majd jövőre hatan szembeszállhatunk velük :)

    Hazafele még volt szopás, az autóval amivel mentünk idefele az egyik hűtőcső ami a motorba ment lejött a helyéről, visszaraktuk de volt még egy kis gond. Bp-n a piros lámpáknál majdnem felforrt a hűtővíz, épp hogy kibírta. Szerencsénk volt, hogy hideg volt és szakadt az eső. (Később kiderült hogy a ventilátorok sem működtek a hűtőrácsnál).

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Aktív témák