Hirdetés

Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz szki #32804 üzenetére

    Egyfolytában iszok, de kiizzadom.

    Ülőgumóimmal nekem nincs bajom.

    (#32806) rétisün
    Volt rajtam sisak, de Zánka előtt, mikor tanakodtunk merre menjünk, ott lelocsoltam magam vízzel. Az jól is esett. Tegnap semmi bajom nem volt fáradtságon kívül, de ma reggel óta nem vagyok 100-as.(Haverok szerint sose voltam :D)

    (#32810) Toomy

    Mielőtt elindultam, megittam egy multivitaminos pezsgőtablettát(2,5dl)+ fél liter magas magnézium és kálciumot tartalmazó ásványvizet, ebből az ásványvízből teletöltöttem a literes kulacsomat. Az el is fogyott Fonyódig. Ott megittam 1,5 kulacs csapvizet, majd teletöltve mentünk Keszthelyig. A benzinkútig megittam az 1liter vizet. A benzinkútnál ott megittam egy fél literes energia italt, meg fél liter ásvány vizet, Zánkáig elfogyott az ásványvíz. A kék kútnál megittam másfél liter vizet, meg 1 liter Tőled kapott pezsgőtablettákat. Zánkán 1 liter üdítőt+6 deci rostosat ittam. Tihany révig +1 liter víz. Fonyódig 1.5 liter. Fonyódon fél liter, vonaton hazáig 1liter. itthon fél liter limonádé, meg fél üveg ásvány víz. Ha jól tévedek több, mint 12 liter folyadék. :Y

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Aktív témák