Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    Mivel a telet is végigsportoltam, így nálam nincs idény eleji forma:) Tekertem egy 188-as etapot tegnap a gyerekeimhez kisebb csomaggal. Az első 2 órát átlag -5 C(!) fokban napkelte körül (téli cucc!). Aztán lassan felmelegedett az idő egészen +14 C fokig, de akkor meg már minek?!:) 3x10 percre álltam meg, de csak a szükségleteket ellátni, és nem pihenni :D Elég kemény volt a tegnapi nap a körülmények miatt. Meg azért este hozzátettem még 60 km-t. Számomra erről szól az állóképesség. Azaz gond nélkül tudjak bármikor, bármilyen körülmények között bicajozni 200 km-t, és fáradtság nélkül tudjak futni egy félmaratont. Szintén bármilyen terepen, és időjárásban.

    #17453) venember83: ha be van kapcsolva a hangszóró a workoutnál, és a telefonra is van adva hangerő, akkor bemondja. Én mindig használom futásnál. Sőt bicajnál is, ha sötétben tekerek.

    (#17471) belaazallat: Az gáz! Érdekes találkozás lehetett! Remélem nem súlyos!
    Nov.-decemberben 5x estem el, de abból 2x vétlenül másik bicajos miatt (egyik kemény esés volt!). 3x meg a síkos, és éjjeli útviszonyok ugye...
    Tegnap este 10-kor majdnem összementem szemből egy másik bicajossal a bicajúton. Szóval a bicajút és másik bicajos a legveszélyesebb körülmény! Tényleg biztonságosabb a 86-os főúton kamionok között tekerni:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák