- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ahogy Jeannie is mondta, nekem is cross bringám van, ráadásul Kelly's, egy 2006-os Exquisite, a Ridebike-ban vettem (ott meg lehet tapogatni az egész szériát ). Tavaly rendes áron májusban 130 volt [link], de ősz felé szokták leárazni őket, akkor több tízezerrel olcsóbbak ugyanazok. 175 cm magas vagyok és 17,5-eset használok, de el bírnám viselni a 19,5-et is. Az Exquisite-nek van disces változata is, de a V-fékesen is van tárcsafékszem (kivéve a 17,5 méretet, mint utóbb rájöttem...). Kb. Deore szintű rajta minden, nálam hibátlanul működik, csak fékpofákat kellett cserélnem eddig, meg persze fékeket állítgatni, láncot kenegetni, baja nem volt semmi. Ja, egy, több embernél is hamar megadta magát a gyári belső, nálam a gyári hátsó külső is, ennyi.
Túrázni járok vele, egy Land Cruiser külsővel simán elmegyek vele ott, ahol a montisok, hegynek fel pedig a kedvezőtlenebb áttétel (48-38-28) miatt is összességében nem jön ki rosszabban az ember, mivel keskenyebbek a külsők. Persze a legdurvább terepeken már jobb a monti, de elmenni mindenhol el lehet vele. Olvastam egyszer egy jó hasonlatot, mi is a cross bringa: ha a monti a ló, a trekking meg a szamár, akkor a cross az öszvér - montis geometriájú váz, trekkinges áttétellel és kerekeken. Mai magyar útviszonyok közt szerintem aszfaltra tökéletes. Szeretem....
mod: A teló nem egy nagy durranás, de legalább működik, és a lockoutja is, és Dual Control váltókaros a bringa, ami szerintem nagyon kényelmes, de nem mindenki szereti.
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest