Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz KaraDani #35706 üzenetére
Biztos hogy volt duplafalú felni, mert már a szingós felnik is duplafalúak voltak.
(#35703) Manitou A jó klasszikus tengerparti cruiser váz, a neki kijáró rugalmas villával, amilyennel anno Garry Fisher is nyomta. Nekem az öreg a mai napig egy élő legenda, pedig csak egy ugyan olyan marketing bohóc, mint Steve Jobs, és Steve Wozniak.
(#35704) ludsimon Bénáznak? Szemlátomást bőven 50 km/h-val jönnek le a domboldalban, és egy szemét letörésnél dobatják meg a bicajt. Valamelyiknek a kormány is eltörik akkor, mikor abba beleérkezik.
Neked sztem a vállad kiszakadna helyben, egy olyan mutatvány közben. Megnézném mit művelnél az akkori kor technikájával. Pláne, hogy akkoriban a járás megtanulásával sem voltál még elfoglalva(#35715) Manitou Nem azért vastagabb a cső ott, mert fizikailag nagy az igénybevétel, hanem azért, mert a hegesztéskor annyira roncsolódik a kristályszerkezet, hogy azokat az erőket, amik ott fellépnek, csak nagyobb falvastagság mellett viselik el. Ezért is van hogy a Scandium-Alu vázaknál, a vastagabb rész rövidebb, mert ott rövidebb szakaszon éri hősokk.
Ha ragasztva lennének a vázak, mint a korai alu-muffos vázak is, akkor nem kéne a változó falvastagságú cső, csak nincs az az epoxi ami tartósan kibírná az acéllal való kötést."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #35746 üzenetére
Mert nekik munka közben nem kötelező. Legalábbis nálunk. Én viszont láttam, méghozzá elég gyakran. Bár ehhez lehet köze van annak, hogy apám taxis.
Ba cy lus: A cipő kapcsán lényeg, hogy ártól függetlenül kényelmes legyen. Ha pedig pedál, akkor Shimano vagy Crank brothers. A no-name SPD pedálok felejtősek, legalábbis amihez nekem szerencsém volt. Shimano pedálokból elég jól lehet válogatni, egyedül az XT nem ajánlott, mivel drágábban nyújtja ugyanazt, mint a Deore. Ja, meg más a színe.
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #35751 üzenetére
Sőt, a legtöbbjük elcsodálkozik és szóvá is teszi, amikor beszállás után automatikusan bekötöd magad ...
A sokadik sisakflame-be nem szállnék be, de amikor ideiglenesen nem volt sisakom, akkor hasonlóan védtelennek éreztem én is magam, mint ludsimon.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #35801 üzenetére
Ja, akinek volt másik kormánylámpája... Bár nekem is adott egyet Ariadne, de én a fejlámpa segítségével tájékozódtam inkább, bár volt nem egy eset, hogy fogalmam sem volt, hogy a pálya melyik részén vagyok, mennyi van még hátra vagy milyen kanyar jön. Nagyon betett nekem a fáradtság éjszaka.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Xantomas
őstag
válasz KaraDani #35912 üzenetére
A Wet-nek nagyobb a viszkozitása, de sűrűbb is, hogy a vizet jobban kiszorítsa a lánc csapja közül. Nekem száraz időben a wet is bejött, de tény, hogy pár poros nap után iszapos lesz tőle a lánc.
A Wet-et nehezebb is kimosni a ruhából, míg a Dry egyből kijött."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rétisün
veterán
válasz KaraDani #36189 üzenetére
tulajdonképpen nem lehet igazán összehasonlítani, mert tavaly a kona inkább cyclocross bicaj volt, szélesebb gumikkal, amik nem is voltak 8 barra felpumpálva.....aztán év végén, télen alakult át outivá, fogyott legalább 2 kg-t. (ez teljes menetfelszereléssel, kulacs, szerszám, pótbelső, stb. valahol 10,5 kg környékén lehet) szóval nem csoda, hogy teljesen más bicajozni vele. de nagyon bírom
rekid: akkor tessék beszerezni egy outit, hadd legyünk itt minél többen outisok lehetsz a legkényelmesebb outis, nekem úgyis egyre kevésbé sikerül
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36267 üzenetére
Köszi. Most látom, hogy az előző privát lett, szóval a lényeg újra. A felszereltség Deore LX, a teló Marzocchi, a váz festése pedig gyönyörű.
A fehér pedig sohasem megy ki a divatból, max koszos lesz Meme lassan azt is számolhatja, hogy hány fehér bringát adott el PH-soknak
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36341 üzenetére
Egyetértek veled, a felsőcső íve eszméletlenül szép. Gondolom nem véletlenül csak a karbon Score-ok sajátja, az alumíniumoknál egyszerűbb megoldás született.
A Lefty nekem is furcsa, élőben is az volt, hagyományos telóval szvsz jobban mutatna. De még úgy is 1,67 millióba kerül. Végignéztem a "kisebb" modelleket is. Vagy a karbon ennyire drága, vagy a KTM túlárazott, de a cápádhoz hasonló felszereltségét nyújtó karbon Score Elite 970000 forint Oké, csak 10,8 kg, de akkor is ...
Tamoo: megfogtál, ez tényleg szép. Akkor pontosítanék: kék, és nem női modell, mert ezt magam alatt nem tudnám elképzelni ronda
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36345 üzenetére
Kelly's: ami szép, az szép. Lehetnél bármilyen drukker, a bringa festését tökéletesen eltalálták. A jobb felszereltségű karbon fullyjaik festése, nos, finoman szólva nem szép (hiába fehér például a KJU: és a KEAT ). Inkább az áruk kellene, hogy ezt a WACUUM-ot megvegyem belőle
-
Sherman
tag
válasz KaraDani #36341 üzenetére
Vesémet egy leftys össztelósért
lefty történelem és működés videó -
detroit17
tag
válasz KaraDani #36464 üzenetére
Na jó van de már semmi önbizalmam nincs
Már az alpozást kb 2 hónapja csinálom úgy hogy annak már ideje hogy vége legyen ezek szerint
oké van is erre egy edzéstervezetem erre.küldtél egyszer egy linket abból olvastam
Akkor így jó lesz ugye?? heti 5 nap edzés abból 3 nap alacsony pulzusszámmal kisebb intenzítású,,, 1nap rövidebb táv nagyobb intenzítású,,,,, 1 nap jó hosszú táv,,,2 nap pihenőnap ahogy beosztom magamnak. -
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36532 üzenetére
Merev villával is biztos elver engem lejtőnek lefelé, mert tutira óvatosabban megyek nála, akármilyen bringa is van alattam. Elég csak a Budakeszi útra gondolni, ahol hangos kurjongatások közepette Ariadne kivételével az egész mezőny elhúzott mellettem.
Muton: nekem ez a bringa nem jön be, sem a formája, sem a két választható színe
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36534 üzenetére
Kösz, hogy szóltál, hogy legközelebb, ha együtt megyünk, akkor lejtőnek lefelé utánad induljak el, nehogy menetközben hozd rám hátulról a szívbajt
Tamoo: a Shimano vs SRAM videóid megtekintéséig nem értettem, miért van szükség láncvillavédőre, hiszen olyan messze van a lánc attól a csőtől. Most már tudom, hogy álló bringán, esetleg sík terepen van ez csak így.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #36529 üzenetére
Lépcsőt én dirt/street kategóriába sorolnám (igaz ott még merev villát is használnak) , de fene tudja, én féltem a 83km alatt az xc bringám, ez van úh általában inkább leszállok. De írtam h AM-nek bírnia kell egyértelműen. A fox-oddal én se sokat filóznék, h lecsapatok-e egy lépcsőn
dqdb: akkor Te még időben "rájöttél" én csak miután elkezdtek a fekete villán ezüst pöttyök megjelenni, utána vettem rá...
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #36654 üzenetére
Igen, csak nincs kisebb verzióban.. én nagyon szeretem ezért nem szeretném úgy elkoptatni, hogy annyira durva terepre úgy sem tévedek vele. A sarat hamar ledobja magáról a legszebb, hogy nem rám, csúszós talajon is jól fog ezért is csak ősz-tél-tavaszig használom.
Kellene nyárra valami könnyű terepgumi, ami ballonos és haladni is lehet vele. Én már aszályra készülök
Nem vagyok mintázat szakértő, de elég nagyok azok a bütykök és távol is vannak így én jó sár tisztulás és lassúnak is gondolnám, de biztos jó a tapadása is, mert jó kis barázdák vannak benne. Én valami durvulósabb terep mintázatnak vélném.
Így kíváncsi leszek ki mit ír.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36662 üzenetére
Igen, rám is eléggé mély benyomást tettek azok a külsők, főleg az első néz ki nagyon jól a keresztben futó mintáival
amargo: te használtad a Meridádhoz kapott külsőt (Merida Race 2.1)? Ha igen, milyen volt? Az ellopott bringából ez maradt meg a gyári nyergen kívül, és ezt szánnám terepre.
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #36832 üzenetére
Szerinted ki akar még menni?
becuszabi, Manitou? Ariadne? Fáraó? Bár nekik kettőjüknek biztos van már csapatjuk... tr00p3r? Dirtyz és raczger tippem szerint szokásos csapattal indul. Ki van még? Tuti, hogy sokakat kihagytam, de reggel van még.
Cél a "kitekerjük a belünk, aztán meglátjuk, mire elég" vagy "csak lazán, szórakozni jöttünk"?
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz KaraDani #36838 üzenetére
Hobby kategória
Azon csapatok melynek tagjai nem rendelkeznek a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2010-es liszenszkártyájával.• I. Korcsoport: 150 össz év alatt
• II. Korcsoport: 151-200 össz év között
• III. Korcsoport: 201-250 össz év között
• IV. Korcsoport: 251 össz év felett
• V. Vegyes (ha a csapatban hölgy versenyzõ is indul)Ez nem is rossz, ilyen lemegyünk jolerezzük magunkat aztan lesz ami lesz alapon lehet nekem is tetszene a dolog
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Noddy
senior tag
válasz KaraDani #36878 üzenetére
Akkor ha jól néztem 6 fős csapat esetén 5 ezer HUF a beugró, plusz az utiköltség és kaja + bringa (a szabályzatban saját kerékpár meg van szabva, bár ezt nem tudom hogy ellenőrzik). Annyira nem rossz, elsőre kicsit megilyesztett a 28 k.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #36878 üzenetére
Kikérem magamnak, nem 99%, hanem tuti. Akár egy lábbal is, mert ugye mire való az SPD? Természetesen ha nem lesz bérelt bringa, akkor is megyek. Tényleg nem lenne hülyeség legalább egy csapathelyet lefoglalni, nehogy elfogyjon az összes hely. Nem szabad elfelejteni, hogy ez jubileumi 24 órás, tán még a reklámja is nagyobb lesz...
Noddy: Nem azért lenne jó a kölcsönbringa, mert annyira megviselné a gépet a csillebérci haddelhadd, hanem azért, mert lényegesen leegyszerűsödne a logisztika. Innen elvinni a bringát meg a cuccokat vonattal, aztán szombat reggel ideiglenes lakhelyről kimenni Csillebércre bringával és cuccokkal, vasárnap ugyanez visszafele.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest