- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz vikcsi #14640 üzenetére
Na szép sorban: faragojof már színt vallott, ő a tejesember , alázógyíkot már csak felismered mán', akos90 is most árulta el kilétét, aXXon több mint valószínű hogy szemüveges, és már csak egy ember ismeretlen a képen, akit a résztvevők listáján megmaradtként beazonosítasz, Ramius ha jól gondolom.
És nem is kell ehhez Sherlock Holmes-nak lenni
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
A 32bit problémára meg: beleszámít minden memória: vga, odd-k, hdd-k gyorsítótárai, meg a ram is, de ami még nem szerepelt sehol, a virtuális memória is harap valamennyit a rendszermemória terhére 4Gb esetén.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz faragojof #14675 üzenetére
Hát sajnálom hogy nem jön be, pedig a legkarakteresebb figura volt a filmben
Norb3rto: szerintem a három se volt rossz annyira, egy estés filmnek jó volt, de a Shrek 4 azért jobb lett sokkal. Más animációt nem is néztem a 2010-es évben...
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz fero02 #14808 üzenetére
Kötsög dolog, de nekem most hirtelen jó lett.
Norb3rto: váltottam LGA-775-ről véglegesen. Nem bántam meg a kis ráfordítást, a polcon van még a régi lap, de már lesz gazdája végre.
Újdonság:
Keresek E2xxx/E3xxx procit olcsón! 5k körül gondoltam, hűtő nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egész világháborúkról lehet lemaradni ha nem figyel az ember fórumon
Kellene nekem:
Fogyasztásmérő
Valami 2 Gb körüli pendrive (nagyobbra nincs szükségem, újan meg nem éri megvenni)
Valami kis vga, Nv 6200/Ati x300-tól bármi jöhet, minél olcsóbb annál jobb, csak képet adjon
E2xxx prociJa és lemaradt, pénzért, nem ingyen
-
-
bartucc
addikt
Kick ASS/Ha-Ver -t látta már valaki? Kb a Superhero múvít parodizálják ki benne, meg csak úgy fárasztó, bár a futurisztikus cuccok a végében már túlzás. De egy estére ajánlott szerintem
-
bartucc
addikt
válasz TeeBee73 #14890 üzenetére
Melyik írta ezt be?
Jómagam is ott tevékenykedtem másfél évet, utóbbi fél évben kicsit inaktív vagyok fórumokon, de akkor még rendes srácok voltak ott! Egy-két hülye bepofáz néha, azt gyorsan leoltottuk, és mentek tovább a dolgok a saját medrükben.... Dyno és Adam14 voltak a legjobbak utóbbi időkben, nem tudom ők még ott vannak-e? Dyno gondolom igen, ha nem unt rá a sok hülyére.
-
bartucc
addikt
válasz TeeBee73 #14899 üzenetére
Na ez a srác nem semmi. Egyszer csak feltünt, legtevékenyebb időszakomban. Nyomtam az alaplapos, vga-s, gépösszerakós, meg tápos topicot is, itthon voltam ráértem. De ez a srác megjelent, fél év alatt összeszedett vagy 4-5000 hsz-t, mindenhova írogatott. Nem voltak rossz meglátásai, de ha mellényúlt, akkor az nagyon ment neki. (most is)
Eleve egyik vga se fogyaszthat 300W felett, hisz akkor buknák a szabványt. Egy 4870 kb 150W, kettő picivel kevesebb, 280-290W körül van Furmark alatt. (ha már itt tartunk)
-
bartucc
addikt
Eladó 9600GT, fórumlakóknak minden alternatíva esetén egy ezressel olcsóbb.
-
bartucc
addikt
Keresek ATX tápot, az enyém tegnap megadta magát, külsérelmi nyom nélkül.
-
bartucc
addikt
válasz fero02 #14976 üzenetére
Na ja, csalódtam ebben a Hen-ben. Első érdekesség első ilyen táppal, hogy az ADDA venti csapágyas lett. Most meg kondi és elektronika hiba....
Másik poén, most egy kölcsön PNF 400 a maga 60% hatásfokával nem sokkal hangosabb
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Norb3rto #14992 üzenetére
Komplett gépet 100k felett szinte lehetetlen eladni elfogadható áron... Vagy eladja darabokban vagy sehogy, nem sok hülye van akinek pont így kell gép ennyiért
-
bartucc
addikt
válasz TeeBee73 #15084 üzenetére
Részvétem.
GrandeP: még mindig azt mondom az ilyenre, hogy talán kondihiba, de aztán ésszel szereljél, ne kelljen már gombafelhőt látni Kecskemét felett
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Boldog Születésnapot Faragojof-nak!
-
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #15192 üzenetére
Szerintem kevesen szeretik, de egy biztos, feltűnő
-
bartucc
addikt
Eladó motyók:
Zalman VF-900 minden tartozékkal 3,5k
Zalman VF-1000 minden tartozékkal 5k
AC Accelero S1 rev 2. majdnem minden cuccával, akciósan 3,5k
9600GT választható hűtéssel 13k"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #15199 üzenetére
Tegnap írtam már este neki ezt a megoldást, nálam is így van, gépeken meg auto IP. Ha ez nem jön be, akkor más hiba van.
-
bartucc
addikt
Két kannibál áll a hegy tetején. Azt mondja az egyik:
-Jön fel anyád!
-Hol?
-Blööee"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #15254 üzenetére
Nem még, mostanában kiestem az iparból... De volt egy hír egy olcsó, dizájnmentes 90% körüli FSP-ről, gondolom ez is arra a belsőre épül, de nekem inkább a "fapadosabb" verzió kellene, olcsóbban. (ez lesz 20 ezer kb, enermax pro 82+ árban várhatóan... )
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #15273 üzenetére
Nekem meg azóta is szépen megy a HEN, kölcsönben votl egy PNF, visszaadtam, utolsó próbaképp rádugtam a HEN-et a gépre, aztóa is szépen viszi. Lehet hogy a vga kártyánál volt érintkezés hiba, kitudja, azóta nem produkálta a fagyásos jelenséget.
Ha tényleg 5 év gari van rajta, megéri, de 1-2-vel nem igen.
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #15279 üzenetére
Ramárak engem is érdekelnének
Egyébként nem rossz kártya ez az 5570ddr5/5670, csak nekem pont kevés lenne néha Full HD-ra, valami olyan kellene ami hozza a 4770 teljesítményét min. , de 60W alatt van, addig nem igen foglalkozok cserével.
-
bartucc
addikt
-
-
bartucc
addikt
válasz TeeBee73 #15354 üzenetére
Na ez végre tuning, nem valami +50Mhz OC verzió (azért a wifi képátvitel az vicces)
Norb3rto: mindig a csajszi vigyorog rám ahogy fellépek
Engem mostanában érdekes emberek találnak meg... Ki van írva irányár a hűtőre, még alkudni is akar, és a postát is álljam 5 ezres irányárból kb marad nekem 2, jó nem?!
-
bartucc
addikt
Van szöveg
-
bartucc
addikt
válasz laci80 #15399 üzenetére
Dobj egy képet, meg az inverter rész hátlapjáról is, hátha forrasztható. Ha nagyon ritka alkatrész, vagy javíthatatlan, akkor gyanús hogy kuka (még arra sincs garancia hogy a többi alkatrész nem pukkant el véletlen)
Chaser: na ja, de még gyúrhat a Full HD-ra
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest