- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
george11
addikt
Faragojof kolléga leváltotta a bicajt, valami izgalmasabbra ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Rics22
tag
oda-vissza kibebaszott első!
Na,valakit érdekelne mini hűtő?csomagolás bontott,10l 9-10k körül
220/szivargyujtóelvileg van pár keveset használt bárhűtő is,de ezt nem néztem Én meg.
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
-
george11
addikt
köcsögtopic
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #49524 üzenetére
nem érdekel a reklamáció
ennyi (nemcsúnya) sunát egy képen még nem linkelt senki.
ööö mostmár télleg alvás."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Még jó h megvártam a végét... pedig hányan csábítottak?!
De ahová az a jó, h vigyek magammal valakit, az nem lehet jó, ezt meg kell jegyezni...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #49527 üzenetére
Egyrészt elmész a fenébe, másrészt most esedékes a szemüveg csere. Lehetne kontaktlencse, de sok vele a macera, és szerintebb jobb ha szemüveg van rajtam, mintha nem
Hanem néztem a látogatókat, vagy geekek, vagy ax utcáról beterelt random emberek. De felnött, talán szakmabelinek kinézö egysem.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
válasz WunderKinder #49534 üzenetére
Mit nyelnek le? A kontaktlencsét?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
alázógyík
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #49537 üzenetére
Ne adj ötleteket neki.
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #49534 üzenetére
Hát azért legalább van 18-20 éves, meg nem úgy néz ki mint egy kertvárosi anyuka/nagymama. Meg nem tátott szájjal néz.
A másikra meg: szerintem Teebee már félájultan fetreng a földön, kezében az üres üveggel. (remélem csak azt nyelte le...)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
válasz WunderKinder #49537 üzenetére
A kannás bor ár/érték arányban magasról veri a tisztító folyadékot.
MOD: bartucc: Csak most voltam a boltban vodkáért. Még főznöm is kell, úgyhogy óvatosan kortyolgatok.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Wictor
őstag
Eladó! Lehetőleg félegyházi átvétellel, nem adogatok postára egy 10 kilós, fél méter x fél méteres dobozt.
Aktív témák
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest