- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Aktív témák
-
kondor
tag
Újra esti/reggeli első!
[ Szerkesztve ]
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
poffsoft
veterán
-
vikcsi
senior tag
válasz DeltaPower #406 üzenetére
AtiPower
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
D@ni88
addikt
Eladó Audigy2 hangkártya!!!
és 2x256mb DDR1 ram[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
-
vikcsi
senior tag
Nekem is van ramom, 128mb-os ddr1-es, 266mhz!
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
válasz God Vazzeg #413 üzenetére
De milka legyen
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #415 üzenetére
az én ramjaimért hány kiló milkát adsz?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #416 üzenetére
Attól függ milyen ramok
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #417 üzenetére
corsair xms4000 2x1g, de ott van az adatlapomon.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #418 üzenetére
Ilyen nekem nem kő
-
GrandeP
addikt
Háj...
Van eladóban, helyet foglaló ha jól számoltam 20 db normál cd tok és 10 db slim.... Használt! Tehát karcosok, de nem repedtek, töröttek...
Tekintve h 20-30 körül mozog az áruk, meg h ezek a bu*ik megint emelik a benzint...
1 liter 95-öst kérnék érte...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Azthiszem itt még nem volt... nem olvastam vissza a hétre..
Szóval egy kis reklám.. Küldj kátyút!
Nem sok értelme van, de talán hatásosabb lesz mint egy Qrva Anyázás!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz Steve1979 #422 üzenetére
Sztem a Qrva Anyázás csak tetlegeséggel hatásos...
Link újra. Küldj Kátyút!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
vikcsi
senior tag
Ha valakinek kell egy Gigabyte HD 4670 512mb-os kari, holnap 13k-ért vihető Kecskemétről! 22 Hónap garancia, box!
-
Norb3rto
őstag
-
vikcsi
senior tag
válasz alázógyík #425 üzenetére
Csörögj és meglátjuk, valószínű délelőtt megyek, de nem tudom meddig mardok...
Mindenképp viszem magammal, nem nagy doboz, szóval ha valaki érdekel a 4670-es vga 13k-ért, garival és Gyíknak nem kell...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
D@ni88
addikt
Eladó
-Intel Celeron 2,4ghz 400fsb 128k hűtővel
-2x256mb ddr1 400mhz-es memória
-Audigy 2 -
popp
aktív tag
1.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
vikcsi
senior tag
-
Router
őstag
Valakinek jól sikerült a tegnap este.
Halasi úti felüljáró alá betolva egy fossá tört focus 20 méterrel arrébb csókolt meg egy öles villanypóznát. Rendszámtábla leszedve róla meg ha sokáig marad ott akkor egy hét múlva le is bontják a négerek az egészet
[ Szerkesztve ]
www.reballing.hu/forum
-
whisky75
tag
Eladó egy Dell GX 240-es házikó, olcsó pénzecskéért./Kicsit karcos, de jól néz ki/.
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest