Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Parci #54732 üzenetére

    Jártam ma a Danettinél, hoztam is egy TT 8020-ast, illetve egy guatemalait. Volt szerencsém éppen pörkölés közben érkezni, kaptam is egyből egy 1 órás adagból kóstolót. Egy új etióp kávé, a nevét meg sem jegyeztem, de meglepő módon még így frissen is egy testes, gyümölcsös ital lett a végeredmény, még biztosan visszatérek rá. Sefcsik Tamással (Block Coffee Room) egyből sikerült elbeszélgetni, nagyon lelkes, mutatott egy burundit, ami még zölden is gyümölcsös illatot árasztott (persze a többi zöldhöz mérten).
    Elmondta, hogy a 8020-as egy igazán olaszos blend, míg a 7030-ast kicsit világosabbra vették, illetve a későbbiekben tendálnak majd a világosabb pörkölés irányába.

    Remélem hétvégére megérkezik a GC, és akkor beszámolok majd az első tapasztalatokról. Az viszont biztos, hogy PY Aricha kell még. :) A napokban Aramoval etettem a Brikkát, és még így elkészítve is ott van az a jellegzetes íz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák