- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ulefone Armor 26 Ultra - sokat akar a szarka
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mozgóképen a Razr 50 Ultra még nagyobb kijelzője
ma A hivatalos kedvcsináló megnyerő, csak nem hivatalos forrásból érkezett.
-
Rövid videón a Commandos Origins
gp A játék elvileg idén debütál, első naptól elérhető lesz Game Pass előfizetők számára.
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
A technikát nem lested el?
Mazzer:
tegnap délután megvolt a késcsere, nem kicsi a különbség. A csomagból kivéve egyből szembesültem vele, hogy ami a gépben van, az mennyire kopott. Az újakat óvatosan kellett fogni, annyira éles, míg a régivel bármit csinálhatok, nem teszek kárt magamban. A profil mint ha kicsit más lenne, jövő héten úgyis szét lesz kapva, majd lefotózom (gyári 0151A kés mindegyik).
Összeszerelés után teljesen eltolódott a nullpont (ahol elkezd ciceregni), majdnem egy teljes fokozattal arrébb, ezzel együtt ment az espresso tartomány is. Amit nálad feljelöltünk, ott 7-8 ricni volt a különbség, most ez 14-15.
Most már nem csinálja, hogy pörgeti az utolsó szemeket, majd szépen lassan behúzza, hanem pár másodperc alatt lenyomja a 18g-ot. Ízekről még nem nyilatkozom, mert eddig hármat húztam vele. Ami furcsa, hogy ezzel nálam is előjött az Ákos által említett statikus probléma, most mindenhol feltapad az őrlemény, hiába az antisztatikus rács. A tölcsér alsó peremén, a tölcsérben, és a rács mögött is. Valami okosságot ki kell találnom, mert ez a gép most már marad. -
jolti
senior tag
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
Hogy csinálták?
Egy leírást csiálhatnál. Kíváncsivá tettél,lehet kipróbálom majd. -
landi
csendes tag
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
Ohh... ha ezt tudom előre...
Beugorhattál volna hozzám, csináltam volna Neked egy jó kávét az új maroktamperem segítségével... -
adp
őstag
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
En ittam mar igy csak otthon, es az elvileg direkt ilyen csoki volt egy fapalcan. De hat eleg felejtheto ize volt annak a csokinak.
Kell talalni egy erre alkalmasat.[ Szerkesztve ]
-
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
oké, de hogy csinálták, láttál esetleg valamit? vízzel? tejjel? habosították több menetben? ...?
mondjuk egy ideje nem forrócsokizunk itthon, de rehabilitálnám, ha lehet előrelépni.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
rallypix
csendes tag
válasz
fragola.6035 #47678 üzenetére
Én eddig mindig táblás csokiból készítettem a forró csokit.
A recept egyszerű, kis tejben felmelegítem a széttört csokit, rakok hozzá egy is kukoricakeményítőt, fűszereket (fahéj, kardamom, reszelt narancshéj, ilyesmi), majd felöntöm tejjel és felgőzölöm géppel, ugyan úgy, mint capucinóhoz. A keményítőt el is lehet hagyni, úgy is megfelelő lesz az állaga. Ha sok megy bele abból, akkor a hőtől olyan lesz mint a takony.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Linux kezdőknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- További aktív témák...