Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Oké, de ez Magyarország. Az SK-ból, a gödi Samsungból meg egyéb ilyen helyekből teljesen felesleges bármi következtetést levonni: ha tartva lennének a szabályok, jól dolgozna az EHS csapat mindenhol és nem nézne félre a kormány drága kicsiny szerve nem lenne probléma a szennyezés. Értem hogy veszélyes anyagok, de megfelelően kezelve nem para. Ez az ország népének az, persze, de egyék meg ha erre szavaztak...
#10 vlevi: de már azzal is beljebb lennénk ha többet használnának az emberek kerékpárt, vagy csak tömegközlekednének. Agyam eldobom amikor 2 km-t sem tud valaki gyalog vagy kerékpárral megtenni a munkahelyéig... ezek olyan p.csa távok hogy csak na. 3 km-ről bringázok télen-nyáron, kutya bajom, balesetem se volt (még) - és elhiszem hogy nem mindenkinek jön be ez de akkoris, ott a tömegközlekedés is...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Agglomerációban, gyerekkel azért más. Nekem azokkal van bajom akiknél van rendes tömegközlekedés (pl. metró gyorsan elérhető nekik és az állomástól sincs messze munkahely, iskola etc), vagy szimplán pár kilóméteren belül van a munkahelye de mégis autóba ül mert kényelmesebb.
Én személy szerint kisvárosban élek, ~2,5km talán hozzám a munkahelyem, vagy gyalog vagy kerékpárral járok be dolgozni. Más kisebb távolságról meg autóval. Szóval... jah, egyrészt nettó pénzégetés, másrészt meg ez is azért hozzájárul ahhoz hogy télen szar szmogos a levegő nálunk. (Völgyben van a városunk, konkrétan főút mellett szellőztetni sem lehet a társasházakban.)
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Steam Deck
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Futás, futópályák
- Apple notebookok
- Filmvilág
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- AMD Ryzen 7 5700X3D Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- ÚJ Aranyozott DVI-HDMI átalakító/ több darabnál akció
- Thrustmaster T150 kormány + T3PA pedálszett + TH8A váltó (+ Wheel Stand Pro állvány az egészhez)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest