Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoTaZo

    őstag

    válasz Tüzi #13011 üzenetére

    & (#13014) ALgore2

    Sose értettem meg, hogy miért gyűlöl valaki más népet, annak múltjában történt sérelmesnek vélt esemény miatt. Mi köze egy mai, főként bevándorlók sarjaiból összetevődő népnek az 1918-1920-as években történt nem kimondottan francia kezdeményezésre megtörtént eseményhez? Az összes németet utálni kell akkor a nácik miatt vagy az osztrákokat, mert A.H. ott született? :F
    Akkor engem is gyűlöltök? Mert nekem is van francia személyim... :F

    Szerintem mindannyiunkkal előfordult már, hogy olyan fel- lerakót kapott, ami a megadott adatok alapján nem létezett a földgolyón.
    A felmerülő nehézségre jól kezdtél megoldást keresni, csak kicsit kellett volna még túrnod azt a google térképet...
    "Ti mit csinálnátok?"
    Személyszerint, megnézem műholdas képen, hogyan mutatja magát a címzett, milyen a környék. Akkor már látható, hogy az az út valamiért le van zárva. Ekkor a képet elküldöm a vezénylőnek, hogy érdeklődjön utána, hogy emiatt merről lehet megközelíteni a bejáratot. Sőt képes vagyok utcanézetben is bejárni az esetleges útszakaszokat, hátha mutatkozik megoldás.
    De szerintem neked is adatott lett volna (még ha körülményesebben is, mint nekem, aki az anyanyelvükön tudja) megkérdezni bárkitől ott, hogy ilyenkor merről lehet bemenni a kamionos bejáraton?
    Hidd el a franciák nem annyira tuskók, mint sokan gondolják, sőt segítőkészek, főleg ha látják rajtad, hogy erőfeszítést teszel (akár google fordítóval), hogy az ő nyelvükön kommunikálj velük.

    Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák