Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Levettem a hűtést, hogy ránézzek, de itt nincs hézag, nincs fekete trutyi, sőt a penge sehova nem tud becsúszni, ez koppra felfekszik.
krx21! Hádebakker nagyon közel lesz a sziliciumhoz a penge.... 4400-at próbálom stabilizálni mert nekem ez túl kockázatos.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
krx21
nagyúr
válasz Kolondrum #6603 üzenetére
Ezt mondtam, hogy nem egyszerű...
A sarkoknál meg lehet azért kezdeni...
A művelet során, többször is keresztet vettetem rá...
Nem is indult el... Csak harmadszorra mikor a lábak helyét alkohollal megtisztítottam...
Én nem is beszéllek rá! Nem nehéz belevágni a nyákba...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
-
félisten
Hát kupak levéve. 1.33V-al sem melegszik túl és csak rágányoltam MX2-vel a kupakot alig kapargattam le. 4600 menni fog úgy érzem.
Bontatlan zoknin csináltam. [link] 3x vert ki a víz mert fémes hangja volt és éreztem az ujjaimban h valamit súrol. A paszta kemény,száraz volt. Gar ugrott ez van, ez olyan, hogy ha a fejembe veszem....
Hőfokok sokat javultak, de így is magasak, majd a kupakot meg a CPU-t letakarítom holnap, hozok haza céges benzint. MX2-es paszta szerintem marad.
[ Szerkesztve ]
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Most fogok vásárolni egy harmadik generációs i5 3550-est, szerintetek meddig lehet felhúzni az órajelét?
Üdv.:Peti
-
kovsol
titán
most vettem észre, hogy mikor átváltottam OC módra a biost akkor felrakta ez magát autómatán 4200Mhz re, meg 1,12V ra a kis cseles
May the Force be with you!
-
félisten
ahogy elnéztem a kupak meg a mag között annyi paszta volt, hogy a penge beférne közé. Azért ez durva mert erre jön még rá a hűtés. Totál nulla. Biztosan letakarítom a magot meg a kupakot és minimálisan megcsixolom a peremet h közelebb kerüljenek. A kupak felső oldalát meg pengével megnézem mennyire sima mivel a blokk alapból polírozott, erre jöhetne még valami jó paszta és a 10fok több lenne. Legutóbb is a rugókat állítva még tudtam fokokat nyerni a 2600K-nál. Jó kis játék lesz.
-
félisten
ahogy néztem és sztem az új bios miatt is az ofsettel majd elszórakozhatok mert még a +0,005v 2600k-nál 1.32v loadot jelentett addig a 3770k-nál ugyanez ilyen 1,2v-ot jelent llc high-al. Azért nem bootolt.
-
ST05
őstag
-
-
félisten
válasz kisza25 #6632 üzenetére
amikor ráébredtemth elmelegszik már tudtam h nem úszom meg. 10fok eddig fix, még 5jó lenne és überelné a 2600K-t.
Azon gondolkodtam meg kell e polírozni a kupak alsó részét,mert ugye a ragasztó kijön a képletből,elvben azzal már felfekszik. A fém pasztát hol tudom beszerezni? Csak kintről?
-
c41r0^
őstag
végre tudom használni tuning mellett az LLC level 5öt
-
Flickering
aktív tag
sry, félre.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz kisza25 #6645 üzenetére
Lehet én is teszek a kupak alá ebből a T1000 folyékony fémből...
A borda alá nem mertem egyenlőre mert olvastam már minden félét az anyagát tekintve...
Valahol még az alumínium tartalom is meg volt jelölve...(Prolimatech Megahelms)Bár a kupak alatt azért lehet mégis kételyem a Liquid Pro miatt mert túlságosan folyékony... A kupak nem biztos hogy teljesen ráér a magra...
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
létezik valami leírás, ahol le van írva, hogy hogyan érdemes tuningolni egy 3570k-t? jelenleg ott tartok, hogy a szorzót felvettem 46-ra, így stabilan megy 4600mhz-n. a 100-as FSB-t nem szokták emelni, csak a szorzót? illetve nem tudom mi a helyzet a "volt" terén. ebben lenne szükségem egy kis segítségre, mert biztos ki lehet hozni többet is a prociból...
-
ffodi
veterán
Először is tegyük tisztába a dolgokat. Itt már nincs FSB, hanem BCLK van, és a "volt" becsületes neve feszültség.
Itt van egy hosszabb leírás, egy giga lappal szemléltetve. Egyébként a saját rendszereddel neked kell kitapasztalni, hogy mi mennyi legyen, szóval az összes ilyen, és ehhez hasonló leírásokat csak iránymutatásnak tekintsd.
Egyébként: KATT
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
kisza25
félisten
a 100-as busspeedet nem érdemes piszkálni, mert a VGA is abból kapja a PCI-e sebességet ezért könnyen elszállhat miatta, amúgy hova nem elég a 4,6Ghz, mondjuk 4,8hoz képest?
a V-al (feszültséggel) addig érdemes elmenni amíg még le tudod hűteni ezt CPU válogatja és persze a hűtődtől is függ
ffodi: megelőztél[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest