- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Lecsúsztam a modról... A WinMobiles Bubble Breakernek nem tud valaki uiq-s verziójáról?
-
-
Lontika
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja vki hogy P990-re kiadtak már vmilyen távirányító programot? -
ocsi72
csendes tag
Sziasztok!Én még uj vagyok itt!Nincs valakinek P990i telefonhoz témája?Vagy alkalmazásai?Vagy navigácios progia?Nagyon meg köszönném!Email cimemcsi72@mailbox.hu
-
Cracker
csendes tag
Bocs, utálok mailt írni. És szerintem ne is várd, h bárki a fórumon kívül mailben (lenyomozhato, egyébként is mindenkinek a magánszférája) fog Neked írni warez dolgokról.... Persze ez a saját véleményem. De lásd, rendes csapat van itt: www.symbiancentral.hu itt a letöltések2 menüpont alatt 700 téma van. (elötte regisztrálj)
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki szert teszek egy ilyen frankó telóra! Mire kell figyelni vásárláskor? használtan veszem egy PH-s tagtól! Ekőre is köszönöm!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Cracker
csendes tag
válasz kavicssli #1709 üzenetére
én csak 1 dolgot néznék meg rajta, azt, h mikor gyártották. akkufedél levesz, akku kivesz, alatta van egy szám pl 06w40 (2006 40. héten gyártották) Na ha ez 06w35 vagy kevesebb, akkor én nem venném meg. Fórumok szerint azokkal sok baj volt. Pl az autófókusszal és nem tom, h a soft frissítés mennyit oldott meg a problémákból. Ja a másik, h ne legyen t-mobilos. A t túl sok dologba belepiszkált, ráadásul vodás vagyok és semmire se tudnám használni.
-
Thuglife
senior tag
sziasztok!
Én is a közeljövőben leszek p990 tulajdonos... Azt szeretném megkérdezni h progikat honnan lehet ltölteni hozzá? Legfőképp egy MSN klienst meg egy Divx lejátszót ha van egyáltalán olyan hozzá! Esetleg még egy navi szoftot! Az előttem hozzászóló nagyon jó tanácsot adott mire ügyeljek vásárláskor, van még esetleg vmi amivel elkerülhetem a rossz példányokat? (függetlenül veszem, újonnan) -
kisninja
őstag
válasz Thuglife #1711 üzenetére
Szoftokat itt találsz [link]
navigácionak tom tom
Ma megen kellemessen csalódtam a telefonomban
Régen összepárositottam a notimmal de nem müködödtt (rádiot akartam kihangosítani)
Erre ma reggel nézem bluetoot nagyon jelez a notin ....fogadom e a hívást... mondom mia tököm ez fogadtam majd lebonyolítottam egy beszélgetést (híást)
Ez a lökött telefon megkerste a notimat majd csatizott rá és kiküldte a hivást, mindezt úgy hogy nem is voltak kapcsolatban.
Távolság is eléggé nagy volt 2-3 fal és volt vagy 10 méter a hang nem szakadozott.
Lehet nem nagy szám ez de engem meglepett.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
szaki04
senior tag
''Sziasztok,
nagyon jó hírrel szolgálok, hiszen az okosok rájöttek, hogy átlehet verni a SEUS-t 2 kis fél kb-os fájl cseréjével a frissítés sornán Generic World 1-es kódú software-t tesz rá a telefonra, ettől függetlenül kártyafüggő marad, csak a CDA változik meg. A Fájlok visszacserélése után vissza lehet állítani az eredeti software-t!!
Én megcsináltam és működik. Most már teljese mértékben NON-tmobilos software van rajta!!!!
ELŐSZÖR MINDENKÉPPEN CSINÁLJATOK A BIZONYOS FILE-OKRÓL BIZTONSÁGI MÁSOLATOT, HA VMI ROSSZUL SÜLNE EL!!!!!
Csak akkor csináld végig, ha biztos vagy a dolgodban!
ELŐSZÖR CSINÁLJ BIZTONSÁGI MÁSOLATOT A TELEFONOD TARTALMÁRÓL, ÍGY A MŰVELET VÉGÉN MINDEN BEÁLLÍTÁS ÜZENET STB VISSZAÁLLÍTHATÓ LESZ
!!!!!!!!HA VALAMIT ROSSZUL CSINÁLSZ, AZ A TE FELELŐSSÉGED!!!!!!!!!!!!!
1: Ha már frissítetted a telefonodat SEUS-sal, akkor teljesen töröld le, majd töltsd le a legújabb verziót a -LINK- -ról
2: Installáld
3: Nyisd meg a c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs
csinálj róla biztonsági másolatot
4: Hajts végre egy frissítést a telefondon, akkor is ha a legújjabb software van rajta. (Folytatás mindenképpen)
5: Újra nyisd meg a blob_fs könyvtárat, készíts még 1x biztonsági másolatot egy másik könyvtárba
6: Töltsd le a telefonodhoz illő World Generic 1-es kódú (CDA1) rar-t, linkek a leírás alatt
Itt találsz egy 310+ byte-os és egy 410+ byte-os file-t
7: A második biztonsági másolat könyvtárban találsz egy 310+ byte-os meg egy 410+ byte-os file-t, ami nincsen benne az első biztonsági másolatban. Ezeket mentsd le valahova mindenképpen, mert ha valami rosszul sül el, ezek eredeti helyére való visszaállításával tudod az eredeti software-t visszatenni. A letöltött CDA1 rar-ban nevezed át a 2 file-t, hogy felül tudd írni a blob_fs könyvtárban találhatóakat (amikről biztonsági másolatot készítettél)
8: Mindkét file-t írd felül (figyelj oda, hogy BYTE-os nagyságrendű file-okat írj felül, ne keverd össze a kbyte-al!!!!!!!). A nehezén túl vagy, most már csak ülni kell és végigvárni
9: Indítsd el a SEUS-t, frissítsd a telefonod (megint frissítés mindenképpen opció)
10: Ekkor még továbbra is a régi logo-van a bekapcsolásnál, de hidd el, már közelebb vagy a célhoz. Szokásos nyelvbeállítás bekapcsolásnál, majd megvárod míg beállítja magát, és bekapcsol rendesen. Ha ekkor megnézed a Menü -> Vezérlőpult -> Opciók(fenn) -> Rendszerinformáció. Ekkor a CDA résznél vmi/1 van, vagyis ekkor már CDA1-es
11: Most hajtsál végre egy utolsó frissítést SEUS-sal, megint frissítés mindenképpen opció. Ekkor elkezdi letölteni a kártyafüggetlen softot, majd telepíti.
12: Kapcsold be és láss csodát, most már bekapcsolásnál sony ericsson animáció fogad, ekkor már csak be kell állítanod a nyelvet, várnod egy picit, és készen is vagy
13: Most már visszaállíthatod a Pc Suite prorammal a beállításaidat stb.''
Egy másik fórumon olvastam... Hátha valakinek jól jön...Ha volt már bocsánat... Nem, Én nem próbáltam ki, Nekem M600i-m van és gyárilag független...
[Szerkesztve]iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
zozo28
tag
válasz szaki04 #1714 üzenetére
Csak óvatosan! Most olvastam egy német fórumban, hogy egy-két emberkének rosszul sült el a dolog. A bekapcsolás után a telefon biztonsági kódot kér és senki nem tudja hogy milyet.
Nagyon fontos a megfelelő fájlok cseréje. Ha esetleg egy frissítés nem sikerült rendesen az is problémát okozhat.
A jó hír az, hogy kevesen vannak akiknél probléma jelentkezett. A dolog egyébként a fórumok szerint a fenti pár esettől eltekintve működik, és tényleg Generic World 1-es lesz a telcsi szoftwere.Z.Z.
-
Thuglife
senior tag
jún 14-étől 69ezer Huf ez a tella a Metroban!!!!!!
Ennyiért nagyon megéri!!! Vagy szerintetek ezek régebbi szoftosok és azért ilyen olcsó?? Nem akarok ráfázni -
MODERÁTOR
-
Balinov
titán
válasz Csdavid0506 #1718 üzenetére
nyámnyám,asszem srácok megcsinátátok a hétvégi programomat..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Hol lehet a P990i-hez tokot rendelni? (IEC-20?)
Sajnos nem találtam sehol normális áron! Tudtok valamit ajánlani! Akár priviben!
Thx előre is!
[Szerkesztve]Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
toth_janika
őstag
válasz Balinov #1719 üzenetére
Lehet én vagyok túl besz@ri, meg hasonló, de amíg még szinkronizálni sem bírom ezt a telefont a gépemmel, addig nem fogok semmi ilyenbe beleugrani!
Nekem ez nagyon hákolásnak tűnik, és ilyen dolgokban én nem bízom!
Szerk.:
Meg nekem tök jó a T-szoft!
-
MODERÁTOR
-
toth_janika
őstag
válasz Viktor0610 #1722 üzenetére
Ezer háló!
-
pgman
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mindegy milyen memóriakártyát veszek bele (természetesen memory stick pro duo), mert van ahol azt olvastam, hogy a sima sonyval adódhatnak hibák (amelyik nem high speed-es)?
Előre is köszönöm. -
kisninja
őstag
válasz Digital #1725 üzenetére
Nagyon szívessen
Van egy HP notim beépített bluetootal gyári szoftal.
Én összepárosítottam a két eszközt majd a telefonban engedélyeztem audio eszközként is a notit. Gyári célom az volt hogy mp3 at és rádiót tólja rá a notira nos ez nem jöt össze mert nem látta a teló mint audio kimenet.
Majd egy szép nap nem kezdtek el hívni, akkor megkereste a teló a notit majd elkezdte headsetként használni.
(természetessen van mic a notin, illetve a kulcsszó az összepárosítás e nélkül nem csatlakozna valószínüleg ) Nekem az a furcsa hogy a teló maga amutomatán csatlakozott (megkereste) a gépet. Tudtommal a headsetekkel állandó kapcsolatban vannak (azért tudtommal mert még nem használtam, két hete kaptam egy nokia hdw3 ast csak még akkut kell hegölnm bele )powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
sztikac
őstag
Hm. Nem úgy volt hogy a héten adják ki az új firmwaret Lassan vége a hétnek... Meddig akarnak még a R9G004-n ülni?
-
Thuglife
senior tag
Mától én is p990 tulaj lettem!! Már most imádom ezt a telefont!! K750 után nagy váltás, még szoknom kell!! Mától van akció a Metroban Pécsett de én hoztam el az utolsó darabot ilyen olcsón érthető is hogy viszik mint a cukrot!
-
Thuglife
senior tag
válasz mhorvat #1730 üzenetére
Valahogy megbízhatóbbnak gondolom az UIQ-t, meg a kamerája is sokkal jobb mint az e65-nek! Nem beszélve arról a kis előnyéről (mármint számomra) hogy SE Szóval ezért döntöttem a p990i mellett... jó igaz kicsit bumfordibb de hamar megszokható! Már csak jó progikat kéne találnom rá: egy navit, egy divx playert, meg egy msn klienst és számomra tökéletes lesz
-
pgman
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az iskoottal kapcsolatban. Ha jól láttam egy vezetékes számot hív, de előtte ott van, hogy ''url:'' és engedély is kér a telefon, tehát ezek alapján akkor neten keresztül történik a hívás ugye? Azért bizonytalanodtam el, mert ugyanakkor megjelenik a hívások között is.
Előre is köszi a segtséget!
És sürgős lenne, mert hajnalban utazom külföldre és szeretném használni (feltéve hogy tényleg neten keresztül megy a hívás). -
kohi
tag
Üdv!
A t-mob -os szoft mennyiben más a gyáritól ? -
Thuglife
senior tag
Sziasztok! Épp prpgikat próbálok tele
pitgetni de pl az agile msn-t nem tom regisztr.álni,ill a divx playert fel sem teszi mert nem biztonságos! Tudnátok segiteni? köszi -
lackoka
tag
Sziasztok!
Szaki04 1714-es részletes leírása alapján minden gond nélkül sikerült kiírtanom a telóból a t-s szoftot. üdv és sok sikert Mindenkinek! -
sztikac
őstag
Itt az új szoft!!! R9G007
-
sztikac
őstag
SEUS befejezte a frissítést, most bootol a telefon. Kíváncsi vagyok mi változott...
-
sztikac
őstag
Ja majd elfelejtettem, magyar nyelvi fájl még nincs ehhez a verzióhoz, úgyhogy akinek feltétlen szüksége van arra hogy magyar legyen a szoft az (még) ne frissítsen!
-
Balinov
titán
válasz sztikac #1740 üzenetére
Ok,köszi a zinfót.zekszerint t-s leláncoltaknak még 1 darabig várni kell..ígéretesen hangzik amit írsz idáig.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz sztikac #1743 üzenetére
háát,ideje volt, nekem t-s leguccsóval sincs több 13-14megánál reboot után...
emléxem D750-i nél is eljátszotta ezt a t..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
lackoka
tag
Sziasztok!
Délután a t-s szoft irtásakor a seus az F011-es world generic 1-es szoftot tette a telóra most flottul ráhúzta a G007-est. Eddig minden király!
üdv lackoka -
lackoka
tag
Nekem magyar nyelvű és úgy pörög a menü mint a ringlispil, beszarás.
üdv lackoka -
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest