- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Cyberpunk #33750 üzenetére
Nincs 920-am, csak ekézésből van az aláírásomban, mutatva milyen faszántos egy kamarája van.
Amúgy, valóban,sajnos a WP-nél mérföldekkel hasznosabb (nem jobb ) az Android. És az MS nem is töri magát hogy ezen változtasson.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mondomén
őstag
Itt a fórumon mindenki, illetve minden gyári alkalmazást? Ez megint egy hülye általánosítás. Ami alapból szar, azt lecserélik, ennyi. A lehetőség adva van. Sőt, nem is kell, hogy szar legyen,elég ha nem tetszik. Nekem sem tetszik a gyári zene app...
Ios-en is sokan cserélik a gyári alkalmazásokat. Kamera, időjárás, naptár...
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #33738 üzenetére
Hulyen hangzik a 2 az tenyleg lassu mar !
-
Blyan
félisten
válasz Cyberpunk #33754 üzenetére
Ilyen mentalitással amit az MS mutat, majd azt mondjuk a jövőben, hogy majd a Red vagy 10, később meg, hogy majd Green, vagy 11. És így tovább...
Pedig szívemhez a WP áll a legközelebb. De se alkalmazásokban, sem támogatottságban nem ér fel az iOS-Droid pároshoz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legenda
közel sem biztos, hogy azonos véleménnyel lennél, ha megfelelő készüléket használnál, jelly bean rendszerrel.
annyira nem egyéni igény (volt) azért a részemről, minden más rendszer alatt adott volt, még a kőkorszaki symbian esetén is, illetve android alatt is nagyon régen.
skydrive alatt tároljuk a fényképeket, oda töltünk fel mindent, minden rendszer alól, és amikor 4s telefonom volt, ezt csak kerülővel lehetett megoldani, ami bizony zavart, de aztán ios 6 alatt már megoldották, szóval csak elvárás lehetett másoknál is, ha betették adott funkciót.
én egyik rendszer alatt sem szoktam semmit sem lecserélni, ha az elfogadhatóan működik, ellenkező esetben meg hajlamos vagyok akár a telefont is lecserélni, mert az úgy nem okés.
android alatt inkább azért cserélgetnek, mert ott a legadottabb a lehetőség, meg mert divat, és nem pedig azért, mert semmi sem működik jól.
sokan azt sem tudják megindokolni, hogy mit miért mókoltak, maximum azt válaszolják, mert azt javasolták ismerősök, vagy azt olvasták, hogy az úgy jó, meg mert amúgy is menő...stb.
sokan abból számítanak arányt, amit a fórumokon olvasnak, itt persze, hogy majdnem mindenki mókol, de a nagy általánosságban sokan használják alapon az android rendszeres telefonjukat, és nem írogatnak fórumokra, pláne nem mókolással kapcsolatban, de igaz ez ios esetén is, akik itt fórumoznak, azok jelentős része nyúl jb után, mókol a rendszeren, minimum kinézetben...stb, de ettől még sokan használják alapon, és nem fórumoznak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
Lassúnak tényleg nem mondható az Xperia Z, de akad mint az állat. És nem a szifonhoz viszonyítva, hanem kb bármelyik felsős droidhoz viszonyítva. Legyen az LG, samsung, vagy HTC. Még a tényleg roppant akadozós HOX is folyékonyabb volt. Próbáltam én már belakott Z-t, meg szűz készüléket is (igaz ez azonos, csak azóta már belakták), meg kiállítási darabot is. Minden Xperia laggol, és ezt még a sony fanok is elismerik, hogy szép a sony launcher, de akad. És nem csak a Z, mindegyik.
-
legenda
válasz joey04 #33757 üzenetére
nem tudom, hogy te milyen z-ket próbáltál...
néhány régebbi xperia akad, főként azok, amikre simán ráfrissítették a jelly bean rendszert a korábbira, ezt mindenki elismeri, bár egy tiszta telepítés ott is sokat segít, de a z esetében nincs ilyen probléma, csak ha hülyére gányolja valaki a rendszert, de ez meg bármelyik telefonnál megvalósítható.
én amint kivettem a dobozából - amit pedig én bontottam ki -, nyomtam egy gyári visszaállítást, beállítottam, belaktam, és minden okés, nem akad. akinek ez akad, az dobja el és vegyen új és erős wp telefont, mert annak még az ios sem ajánlott.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mondomén
őstag
-
Cyberpunk
félisten
Ha Android akkor Kínai szerintem. Én már rá sem nézek másra, persze a gari a fő probléma, de amikkor 50k körül kapsz egy olyan készüléket, ami idehaza 130-140k-tól indul, azért az elgondolkodtat.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
joey04
titán
volt i5 user: A gyári launcher néha meg tud akadni ha mondjuk újraiditom a telefont és még nem töltött be mindent de ez teljesen normális és logikus. Jó meg néha meg-meg reccen de hát ezt mint írták mások is a launcher hibája
samu & htc user: Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
sony fan: Launcherben meg béna a Sony, ez van.... évek óta nem sikerül ól optimalizálni a launchert... a JB sem hozta meg az áttörést, ProjectButter ide vagy oda.
Persze lehet hozni ellenpéldát is, de ha egy objektív droid buherátor, egy (egyébként az akadáson kívül elégedett) volt iOS user, és egy Sony fan szerint is akad, az sokat jelent.
Btw ez mind nem érdekel, mert a saját szememnek hiszek, és akad mint az állat a többi felsőkategóriás droidhoz képest (is).[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz joey04 #33763 üzenetére
A Sony-nál a legnagyobb gond a kijelző, először használjanak rendes panelt, mert ez 2013-ban vér ciki szerintem. Az akadással még el lehet lenni, kb tavalyi szintet hozzák optimalizációban.
Úgy egyébként kinézetre tetszetős készülékek.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #33761 üzenetére
Hatalmas figura, én is bírom. Jóbarátokat is nagyon szeretem, már sokszor végignéztem a sorozatot.
Amúgy józsi linkelte a többi videót is, ha valakit érdekel. -
legenda
válasz joey04 #33763 üzenetére
ezer és egy ilyen szélsőséges példát lehet hozni, de én egy ideje pont ezért nem nagyon adok mások vélerményére, szeretek mindent magam megnézni és kipróbálni, mert én fogom használni.
amennyiben adok sokak véleményére, úgy már a kijelzője miatt sem használnám, mert az amoled mellett pláne nem bejövős az emberek egy részének, de nekem nincs vele problémám az s2 és a 4s után, ahogy a sebességével és a folyamatosságával sem, pedig 4s után nagyon bántana a dolog, és már cserélném, kipróbálós lenne például az s4, legalább lenne rá okom - ha mondvacsinált is...
próbáltam s4-et, t-s, gyári alapra történő visszaállítás után beakadt néha, szóval semmi sem tökéletes, bár biztos vagyok benne, ott sem jellemző a dolog, csak kezdeti nehézségek adódnak.
tökéletes telefon nincs, ez van...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #33764 üzenetére
engem mondjuk az akadás jobban zavar. a kijelző nem nagy szám, de nekem az amolednél ez is jobb. viszont az akadozás borzasztó. meg a gyenge akksi. stamina kb semmit nem ér. szóval ezt kört bukta a sony.
persze ezt csak objektív mérce alapján mondom. mert inkább ezt venném mint egy amoledes tw-s, műanyag samut. ezek engem jobban zavarnak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #33768 üzenetére
a stamina sokat ér, csak ugye nem kijelzős használatkor mutatkozik meg az előnye.
a nagy full hd kijelző zabál, de aki például sokat telefonál, ott bőven a z mellett az előny, dupláját bírja 3g telefonálással, mint például az i5, és azért nem mindegy, hogy 16 órát tud telefonálásban, vagy csak bő 8 órát...[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
Az iPad-re van vilaggarancia? Ha USA-ban veszik? Koszi
-
Kommy
veterán
válasz Solar_Wind #33770 üzenetére
Igen van
-
Ragnar95
félisten
válasz Solar_Wind #33770 üzenetére
Igen, világgari van rá
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
As I look into your eyes and see you standing there
It is I that sees through the haze
Can you see clearly or is it now all about you? -
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #33774 üzenetére
Nem szeretem az alvint.
Magyar "pop-punkból" The Grenma-t jobban csípem, mondjuk főleg Csongor hangja miatt: [link]
(na ki ismer rá a hangjára valahonnan? nem ér lesni gugliból)[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #33780 üzenetére
Hát nekem inkább ilyesmi maradt meg, hogy Hupikék törpikék, Tini nindzsa teknőcök, Transformers (ezek jellemzően német RTL-en), aztán Cartoon Network-ön Tom&Jerry meg ami volt (még anno angolul).
Később még a Dragonball az elején sztár volt (valami csajos manga szerű cucc ment mindig előtte, később már nem érdekelt), illetve volt valami szintén manga szerű focis is.Azóta ha rajzfilm, akkor Simspons, South Park, Family Guy és kb ennyi saját részre. Mondjuk keresztgyerekekkel kapom a kiképzést az újakból, de azt nem nevezném szórakoztatásnak saját részre.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #33782 üzenetére
A mai gyerek meg a Pokemonra vágna WTF-et. Ez van változnak a dolgok. Ma amit ott nyomatnak azok nekünk szarok. Az anime-t viszont nem csípem úgy általánosságban, persze van amit néztem én is. Az előbb említett DB ilyen.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #33782 üzenetére
Azt annyira nem nézik a kölkök, de azért láttam már csodákat.
Ez mondjuk még a lightosabbak közül való, de azért nagy tételben ez is súlyos (6 percnél borul el az elme): [link]Jelzem ennek a sorozatnak láttam a 80%-át! Profi vagyok belőle. Van egy nő a földön akiért megtettem....a keresztlányom.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Tsubasa kapitány legjobb! Legalább 86 km hosszú pályán focizhattak, annyit futottak, sosem ért véget.
Amúgy ez nekem is mind megvolt. Még amit nagyon szerettem az a Balu kapitány kalandjai. Most nagy kedvenc az Amerikai fater, jobban tetszik mint a Family guy. A south park meg egyre szarabb, bár most néztem a videótékás részt, az tetszett.Persze DBZ meg pokémon is alap volt (tele voltam kártyákkal meg tazoval). Meg az a bébbléd vagy mi, mikor pörgették a játékokat és azok harcoltak. Ja meg digimon is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Hopp közben utána néztem annak a focisnak. L*faszt volt az manga. Régen volt már látszik.
L'École des champions volt az. És tényleg először TV5-en láttam. Utána jött valamelyik ker. tv-re később.Erről jut eszembe ha már francia: Il etait une fois.. rajzfilmek. Ezt is franciául láttam anno először aztán megjelent itt-ott magyarul. Imádtam.
-
mondomén
őstag
Ez tényleg nagyon jó volt, én is imádtam. Sőt, még középsuliban valaki behozta videón kémia órára, akkor is lekötött.. Jó hogy írtad amúgy, két öcsémnek össze is szedem, inkább ezt nézzék...
Régi Nickelodeon, Cartoon network mesék megvannak?
Hey arnold, dexter, hódító hódok, ed edd és eddy, fecsegő tipegők, jaj a szörnyek... Egyébként büdit akartam avatarnak, meg is csináltam, de végül nem ő lett.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
csak ugye nem kijelzős használatkor mutatkozik meg
Hát ez az.
Ezekkel a gépekkel meg pont nem a telefonálni szokott leginkább az ember, de a One is bír 13 órát, az s4 meg 18 órát (és ez még nem az Octa verzió). Böngészésben és videóban meg agyonverik, szóval droid fronton csúnyán elhasal üzemidőben is. Rég volt már, hogy ennyire egyértelműen az utolsó helyen végezzen egy aktuális csúcsmodell a többiekkel (htc, samu) szemben. Az ip57 az egyetlen előnye. De mondom, ettől még szubjektíven nézve nálam sem utolsó.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #33791 üzenetére
ilyen s4 teszt is van; link, és itt bizony 14 órát.sem bír.
az octa verzió nem hoz annyi többletet - a tesztek szerint -, mint azt sokan várták.
több olyan ismerős is van, aki például i5 tulaj, és bizony reggeltől estig telefonál, na őket viszont bosszantja, hogy a telefonálás közel úgy leszívja az akkumulátort, mint a kijelzős használat, mert a telefonálás mellett, még leveleket is kell olvasniuk...stb, szóval nem bírja ki a telefon egész nap, dugdossák töltőre rendesen, amikor megtehetik....
amennyiben nem zavarna a hatalmas méret, már régen note 2 lte telefonok lenne, akkumulátoros üzemidőben az a nyerő, és még az erős hardver is adott.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
[link]
btw ha igazán nyúzom akkor semmi nem bírja nálam egész nap. még anno a k800 sem.
de a z kritikán aluli sajna ebből a szempontból nekem.
örülök hogy neked tetszik, ez a lényeg de sajna minden teszten bukik. aminek én örülök, hátha így nekem is kedvező irányba fejlődnek.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #33793 üzenetére
nincs olyan telefon, amire azt tudnám mondani, hogy minden szempontból tetszik, és semmi kompromisszum nincs!
amennyiben például az s4 ilyen lenne, már azt vettem volna, de még az is kivárós, legalább egy újabb firmware verzióig.
amennyiben az új iphone az i5 házában figyel majd, úgy az sem lesz esetleges alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Az új iPhone-nál egyértelműen helyet kellene csinálni egy normál akksinak, ez az 1450mAh elég moslék manapság.
Persze az i5 házába ez nem nagyon fog beférni.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Én nagyon kíváncsi vagyok az új Nexusra. Főleg ha Motorola lesz. Hiába ilyen meg olyan az S4, szerintem gyorsabb a N4. Mondjuk CM-mel valszeg az a jobb, nem tudom, hogy bootloader nyitott-e?
Minőségben viszont még mindig műanyag a háta. Legalább nem törik mondjuk.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bling95
őstag
Hat gyerekkent a dextert szerettem , hey arnold , pokemon aztan ottvolt meg a nindzsa teknocok , a yugioh , a beyblade na meg a tottaly spies
De a legjobb talan a balu kapitany volt , no meg a gumimacik termeszetesen
Jezus maria en egesz nap meseket neztem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest